1 % Salicylic & Acacia Molecular Activator/ Activator Molecular cu Acid Salicilic si Acacia - estompare imperfecțiuni Plush Bio

159 RON

Cantitate

Stoc epuizat

1 % Salicylic & Acacia Molecular Activator/ Activator Molecular cu Acid Salicilic si Acacia - estompare imperfecțiuni


Gama de activatori celulari stimulează procesele biologice și metabolice de la nivelul epidermei, având calitatea de a elibera activul treptat în contactul microcapsulei sale cu diverse enzime de la nivelul pielii. Acest lucru ne oferă atât o diminuare evidentă a disconfortului ( retinol biologic ), cât și o compatibilitate ridicată cu epiderma.
 

Integrat în rutina potrivită și folosit în doza corectă, acidul salicilic face minuni pentru tenurile cu imperfecțiuni. 


În cazul tenurile grase sau mixte, cu imperfecțiuni, pori dilatați, puncte negre produsele ideale pentru îngrijire sunt adesea greu de găsit. Exfolierea este un proces benefic în cazul acestor tipuri de ten, însă nu ar trebui să folosim scrub sau exfoliant de mai mult de două ori pe săptămână. Astfel, acidul salicilic, datorită proprietăților sale de exfoliere este un activ cosmetic extrem de benefic pentru tenurile cu imperfecțiuni. 

Nano Activatorul cu Acid Salicilic și Acacia are la baza un activ inovator care încorporează molecule de acid salicilic și polizaharide de guma de Acacia. Astfel, potențialului efect iritant al acidului glicolic este diminuat, iar eficacicatea activului este potențată. Rezulta un produs eficient în estomparea porilor dilatați, a punctelor negre și a disconfortului generat de excesul de sebum, inflamațiile pielii sau imperfecțiunile acneice. După utilizare, aspectul tenului se îmbunătățește vizibil, serul ajutând la rafinarea porilor dilatați, estomparea imperfecțiunilor acneice și a punctelor negre, cât și la echilibrarea secreției de sebum.

 

Pentru a potența rezultatul unei rutine cu gama de activatori recomandăm să fie folosiți împreună cu un produs din gama uleiurilor ultra filling. Astfel, uleiul ultra filling va fi activat de apa din compoziția activatorilor, iar împreună cu activul dedicat tipului de ten din aceștia vor declanșa o acțiune sinergică de îmbunatățire a aspectului epidermei.

 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

AQUA, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, ACACIA SENEGAL GUM, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, HYALURONIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

gras, mixt, normal, cu imperfecțiuni acneice, puncte negre, pori dilatați

ajută la estomparea imperfecțiunilor

Instrucțiuni de utilizare: A se aplica seara, cu masaj ușor, dupa uleiul dedicat tipului dvs. de ten. Sugerăm a se folosi impreuna cu crema de regenerare Reparatrice si rutina uzuala.  Înainte de utilizarea produsului, recomandăm să îl testați pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuați să aplicați produsul de două ori pe săptămână, seara.  

A nu se folosi în sarcină și alăptare!

A nu se aplica în zonele sensibile, zona periorală și perioculară!

Evitați contactul cu ochii!  

În caz de contact cu ochii clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute!

A nu se folosi împreună cu alte produse care conțin retinol!

A se citi cu atenție prospectul înainte de utilizare!

Modalitate de păstrare:  A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea Produselor Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari