Baby Doll Spray - extract de violete

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Baby Doll Spray - extract de violete
 
Având în vedere că organismul nostru este alcătuit din mai mult de 50% apă, faptul că o hidratare optimă este esențială pentru o piele sănătoasă, nu mai este o surpriză. Pierdem apă în cantități mari în fiecare zi, iar o hidratare optimă a pielii corpului este la fel de importantă ca și hidratarea tenului. Menținerea hidratării pielii are câteva efecte benefice majore: ajută la menținerea elasticității pielii și combate pierderea fermității pielii, îndepărtează toxinele din piele, combate excesul de sebum și apariția acneei. Prin urmare, pielea deshidratată este o barieră mai puțin eficientă împotriva diferitelor afecțiuni precum dermatitele, infecțiile sau acneea. Formulele spray hidratare intensă pentru corp formulate de Farm. Ioana Marinescu sunt concepute pentru a completa rutina zilnică a femeii moderne. Astfel, recomandăm să aplicați formula spray de corp în orice moment al zilei, atât seara după duș, cât și înainte de a pleca la o petrecere sau un eveniment important. Activele de hidratare permit absorbția rapidă a produsului în piele, aplicatorul tip spray făcând produsul simplu și rapid de aplicat, în timp ce parfumul de extract de violetă indiană ne duce cu gândul la o grădină de flori și ne oferă energie.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Violeta Indiană (Viola Odorata Leaf Extract)
 
Violeta are un parfum fructat pe care putem să îl asociem cu farmecul oriental.  Prospețimea sa devine o încântare pentru simțuri. Sunt necesare 1000 kg de petale pentru a obține un litru de ulei esențial. Prin urmare, acesta este unul dintre cele mai scumpe uleiuri esențiale. Ideal pentru a hidrata pielea, uleiul esențial de violetă se adaptează cu ușurință pe orice tip de piele. Uleiul hidratează pielea, conferă pielii un aspect sănătos și previne apariția erupțiilor cutanate. Având un puternic caracter antiinflamator, uleiul esențial de violetă este benefic pentru hidratarea pielii cu tendință acneică. De asemenea, violeta este adesea utilizată în aromaterapie, fiind un veritabil afrodisiac cerebral. Parfumul de violetă vă binedispune, înlăturând eficient oboseala.

Aqua, Glycerin, Buttylene Glycol, Phenoxyethanol/Benzyl Alcohol/Potassium Sorbate, Viola Odorata Leaf Extract & Caprylic/Capryc Triglyceride

toate tipurile de piele 

hidratează intensiv, îmbunătățește elasticitatea pielii

Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, după duș (pe pielea umedă sau uscată), prin masaj ușor, până la absorpția totală. Nu necesită timp de uscare; se pot purta haine imediat după utilizare.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 150 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).