Mască Botox like Hibiscus

189.00 lei

 • Descriere
  Mască Botox like Hibiscus
  Masca detoxifiantă cu Hibiscus se lasă pe ten între 5 și 20 de minute. După îndepărtare se clătește cu apă călduță. A nu se atinge ochii și buzele.
  Împreună cu “Exfoliant Antioxidant – Merișor & Cafea” formează un sistem de detoxifiere excelent, funcționează pe porii dilatați, excesul de sebum, punctele negre, pete și semne. Fiind formule cu active cu efect antioxidant intens formează un complex anti-age eficient. Supranumită „planta Botox”, Hibiscus se remarcă printre plante datorită faptului că este o sursă naturală de acizi AHA. Aceștia ajută la îndepărtarea celulelor moarte, susțin procesul de regenerare celulară, țin sub control erupțiile acneice și estompează petele pigmentare. Acizii AHA prezenți în extractul de floare de Hibiscus îmbunătățesc elasticitatea pielii și hidratarea cutanată ajutând pielea să își mențină un aspect tânăr și luminos pentru o perioadă îndelungată.
  INGREDIENTE ACTIVE / PROPRIETĂȚI:
  Hibiscus exfoliant  [Hibiscus Rosa Sinensis Linn (Hibiscus) Petal Powder]
  Bogat în vitamina C, Hibiscus are proprietăți antioxidante și astringenți, motiv pentru care este ideală pentru tenul matur și tenul acneic.
  Grație concentrației de vitamina E, de neegalat de către o altă plantă, Hibiscus este prin excelență aliatul împotriva îmbătrânirii cutanate, ameliorează elasticitatea pielii, restructurează epiderma și elimină efectele nefaste ale stresului oxidativ provocat de radicalii liberi. De altfel, Hibiscus este supranumită “planta botox”. Planta combate în mod activ efectele îmbătrânirii premature prin proprietățile miraculoase de a inhiba activitatea enzimei elastaza.
  Bogăția în fitosteroli și Omega 6, îi oferă proprietăți regenerante, emoliente și cicatrizante benefice pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cele sensibile sau uscate.
  Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
  Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
  Extract de alge marine roșii (Chondrus Crispus Carrageenan Extract)
  Datorită faptului că este un extract de alge marine, acest tip de extract abundă în vitamine și minerale esențiale pentru o piele sănătoasă. Poate cea mai interesantă caracteristică a acestor alge este faptul că protejează pielea de acțiunea radicalilor liberi și de razele UV.
  Ingrediente INCI: Aqua, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol/ Benzyl Alcohol/ Potassium Sorbate, Hibiscus Sabdariffa, Cellulose Gum/ Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract/ Ceratonia Siliqua Gum & Sucrose 
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 100 ml

S-ar putea să-ți placă și…