Cactus Oil Jelly Mask antirid depigmentare luminozitate

49.00 lei

 • Descriere
  Cactus Oil Jelly Mask – antirid, depigmentare și luminozitate
  Antirid eficient, uleiul de cactus protejează pielea împotriva îmbătrânirii, o hidratează și stimulează regenerarea naturală a celulelor.
  Uleiul de cactus are un efect antioxidant de zece ori mai puternic decât uleiul de argan și un conținut mare de vitamina E ( de 150 de ori mai mare decât uleiul de argan ).
  Ingrediente: Apă, vitamina E (Tocopheryl Acetate), Acid hialuronic (Hyaluronic Acid), Carageenon, ulei de cactus (Opuntia Ficus-Indica).
  Modalitate de utilizare: Deschideți punga de aluminiu detașabilă și ridicați ușor masca gelifiată.
  Începeți să aplicați din partea superioară a feței, apoi reglați asupra zonei ochilor și a gurii.
  Lăsați să acționeze timp de 15-20 minute, apoi scoateți masca și masați ușor. A nu se clăti!
  Precauții! În cazul contactului direct cu ochii, clătiți cu apă curată.
                        A se păstra la frigider!
  Gramaj: 50 gr+/- 10 gr
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
SKU: MPC9W9223-1-1-2-1-3-1-1-1 Categorii: , , , ,