Lifting Intensiv de Noapte – aur coloidal, ulei de Abyssinian, uleiuri prețioase

189.00 lei

  • Descriere

    Lifting Intensiv de Noapte – aur coloidal, ulei de Abyssinian, uleiuri prețioase

    Situată în categoria ultra high class, crema lifting cu aur coloidal este mai mult decât un produs de înfrumusețare, este o experiență!  Îmbunătățește vizibil textura pielii, susținând procesul de colagenogeneză . Abyssinian oil este un ulei rar cu origini în Etiopia. Are o compoziție extrem de generoasă în acizi grași, cu toate fracțiunile lor. Datorită texturii delicate și non-grase, este un ulei ideal pentru tratamentele intensive. Testările clinice arată că Abyssinian oil este de asemenea foarte eficient în anularea sau prevenirea petelor pigmentare generate de îmbătrânirea cutanată.

    Modalitate de utilizare: aplicați crema seara după curățarea tenului cu apa micelară specifică tipului de ten.

    Ingrediente active:

    Ulei de orez (Oryza Sativa Bran Oil)
    Obținut din bobul de orez presat la rece, rafinat în vederea eliminării mirosului și impurităților, uleiul de orez este considerat cel mai sănătos ulei folosit în alimentație datorită concentrației mari de vitamine și nutrienți. În compoziția sa se găsesc numeroși antioxidanți, vitaminele B, C și E, acizi grași, calciu și potasiu. Pentru femeile din Japonia este un compliment dacă frumusețea lor este asemănată cu orezul.
    Se adaptează cu ușurință pe toate tipurile de ten, fiind ideal pentru pielea foarte sensibilă, cu iritații, roșeață, cuperoză, dermatită.
    După aplicare uleiul de orez se absoarbe cu rapiditate și conferă un luciu natural în timp ce hidratează și regenerează pielea fără a lăsa senzația de ten gras.
    Are un puternic efect antirid, uniformizând culoarea pielii și încurajând circulația la nivelul epidermei.

    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    • Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

     Pantenol (Panthenol)
    • Pantenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant şi anti-inflamator al pielii, utilizat frecvent și în aplicații capilare pentru fortificarea și înfrumusețarea părului și a pielii.

    Ceramide 2 ( Ceramide2)
    • Ceramide 2 este o moleculă esențială a pielii, care este capabilă de a capta şi de a lega apa necesară epidermei pentru ca aceasta să rămână suplă, netedă și hidratată.

    Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)
    • Untul obţinut din boabele de cacao aparține grăsimilor vegetale și conferă excelente proprietăți nutritive și emoliente preparatelor cosmetice în care este inclus.

    Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
    • Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Acești compuși activi au o acțiune specifică în organism, ce pot provoca o serie de reacții pozitive. Principalele proprietăți ale uleiului de cocos sunt cele antimicrobiene, antibacteriene și antifungice.

    Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)
    • Conține acizi grași (dintre care predomină acidul oleic, stearic și linoleic) cărora untul de shea le datorează proprietățile sale speciale: acelea de a păstra hidratarea pielii formând la suprafața acesteia un film protector, de a catifela și de a menține elasticitatea pielii, diminuând inflamațiile și iritațiile.

    Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
    • Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor

    Vitamina A (Retinyl Palmitate)
    • Vitamina A întârzie apariția ridurilor și le reduce dacă acestea au început să apară deja.
    • Atenuează petele maronii și netezește aspectul de piele iritată.

    Ulei de violete (Viola Odorata Leaf Extract)
    • Calmant al pielii
    • Tonifiant și elasticizant
    • Purifiant
    • Decongestionant
    • Revitalizant
    • Circulator
     
    Uleiul de Kukui [Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil]
    Uleiul de Kukui este folosit de zeci de ani de locuitorii din Hawaii. A fost folosit cu precădere de membrii familiei regale a statului Hawaii ca ulei de masaj și tratament pentru psoriazis, leziuni, scalp uscat, iritații ale pielii.
    Uleiul de Kukui este extras din fructul de Kukui, o nucă de fapt denumită și  „nuca de Bancoul”, fiind bogat în Omega-3, Omega-6, Omega-9 și vitaminele A și E, ceea ce îi conferă proprietăți regenerante și reparatoare pentru piele.
    Pătrunde foarte ușor în piele, nu lasă o peliculă grasă la suprafață, este regenerant pentru pielea excesiv de uscată, pielea atopică, cu psoriazis, calmant, protector, hrănind și refăcând filmul hidrolipid al epidermei.

    Ingrediente INCI:
    Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Oryza Sativa Bran Oil, Cocos Nucifera Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Sodium Acrylates Copolymer/Hydrogenated Polyisobutene/Phospholipids/Polyglyceryl-10 Stearate/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Aleurites Moluccana Seed Oil, Glycerin & Aqua/Hydroxypropyl Clyclodextrin/Palmitoyl Tripeptide-38, Dermaceride, Panthenol, Ceramide 2, Hyaluronic Acid, Cholesterol, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Viola Odorata Leaf Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Crambe Abyssinica Seed Oil.

    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).