Crema demachiantă cu violetă indiană

139.00 lei

  • Descriere
    CREMA DEMACHIANTĂ CU VIOLETĂ INDIANĂ
    Este bine de știut că hidratarea este extrem de importantă pentru orice tip de ten atunci când ne dorim să avem o piele sănătoasă, cu un aspect catifelat. Cu cât pielea este mai hidratată, cu atât sunt mai puternice celulele din epiderma, stratului extern al pielii.
    Purtând un miros fructat, crema demachiantă cu violetă indiană este o adevărată desfățare pentru toate tipurile de ten, însă în special pentru cele care au nevoie de hidratare intensă. Fiind o formulă blândă de demachiere poate fi folosită pe toate tipurile de ten. Are o textură blândă, emolientă și hidratează pielea după aplicare.
    Uleiul esențial de violetă indiană hidratează pielea, conferă pielii un aspect sănătos și previne apariția erupțiilor cutanate. Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină.
    Instrucțiuni de utilizare: crema demachiantă se folosește dimineața și seara (sau de câte ori este nevoie) pentru a curăța tenul și/sau a îndepărta machiajul.
    INGREDIENTE ACTIVE/ACȚIUNI SPECIFICE:
    Violeta Indiană (Viola Odorata Leaf Extract)
    Violeta are un parfum fructat pe care putem să îl asociem cu farmecul oriental.  Prospețimea sa devine o încântare pentru simțuri. Sunt necesare 1000 kg de petale pentru a obține un litru de ulei esențial. Prin urmare, acesta este unul dintre cele mai scumpe uleiuri esențiale.
    Ideală pentru a hidrata pielea, uleiul esențial de violetă se adaptează cu ușurință pe orice tip de ten. Uleiul hidratează pielea, conferă pielii un aspect sănătos și previne apariția erupțiilor cutanate. Având un puternic caracter antiinflamator, uleiul esențial de violetă este benefic pentru hidratarea tenurilor acneice.
    De asemenea, violeta este adesea utilizată în aromaterapie, fiind un veritabil afrodisiac cerebral. Parfumul de violetă vă binedispune, înlăturând eficient oboseala.
    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
    Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
    Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.
    Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.
    Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
    Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale.
    Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface PH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă. Este eficient în tratarea acneei, dar și a iritațiilor.
    Uleiul de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)
    Uleiul de ricin mai este numit și „castor oil”,  însă nu este nicidecum obținut din sursă animală, ci din planta Ricinus Communis. Acest ulei a fost folosit încă din Antichitate, cunoscându-i-se numeroasele beneficii pentru sănătate și frumusețe.
    Bogat în vitamina E, minerale, acizi grași și proteine, uleiul de ricin menține sănătatea părului, a tenului, dar și a unghiilor. Datorită proprietăților antiinflamatorii, antifungice și antibacteriene,ulei de ricin este bun și ca tratament pentru diverse afecțiuni de la nivelul pielii (arsuri solare, acnee, pecingine, bătături, negi) și se adaptează cu ușurință la orice tip de ten, fie el sensibil și uscat.
    Ingrediente INCI:
    Aqua, Cocoa Nucifera Oil, Rinicus Communis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate, Isopropyl Isostearate, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Viola Odorata Leaf Extract&Caprylic/Capric Triglyceride.
    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate300 ml
  • Recenzii (0)

    Recenzii

    Nu există recenzii până acum.

    Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

S-ar putea să-ți placă și…