Gel Demachiant de Ochi - ulei de cocos, ulei de ricin

110 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Gel Demachiant de Ochi - ulei de cocos, ulei de ricin
 
Gelul demachiant bifazic pentru ochi cu active pentru regenerare gene și sprâncene este un demachiant blând, formulat special pentru această zonă sensibilă, regenerează zona perioculară, refăcând genele și sprâncenele.
 
Ingrediente Active/ Proprietăți:
 
Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
 
Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cocos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate. Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.
 
Uleiul de ricin (Ricinus Communis Seed Oil)
 
Uleiul de ricin mai este numit și „castor oil”,  însă nu este nicidecum obținut din sursă animală, ci din planta Ricinus Communis. Acest ulei a fost folosit încă din Antichitate, cunoscându-i-se numeroasele beneficii pentru sănătate și frumusețe. Bogat în vitamina E, minerale, acizi grași și proteine, uleiul de ricin ajută pielea să devină catifelată și netedă. Trigliceridele care se găsesc în uleiul de ricin sunt foarte utile în îndepărtarea impurităților de pe piele.
 
Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
 
Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale. Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface pH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă. Este eficient în tratarea acneei, dar și a iritațiilor.
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Cocos Nucifera Oil, Ricinus Communis Castor Seed Oil, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Aqua & Sucrose Stearate, Sucrose Laurate, Glycerin & Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose Laurate & Aqua, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol.

toate tipurile de ten 

demachiază zona perioculară, regenerează genele și sprâncenele

Instrucțiuni de utilizare: se aplică masând ușor, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 100 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).