White Jelly Mask – lotus alb

145.00 lei

  • Descriere
    White Jelly Mask – lotus alb
    Masca de regenerare cu uleiuri prețioase și lotus alb este o formulă de mască de regenerare intensivă pentru tenurile mature.
    Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, timp de 20 de minute. Se curăță cu șervețele sterile și se lasă un strat subțire de produs ca să acționeze peste noapte. Dimineața se clătește tenul cu apă călduță.
    INGREDIENTE ACTIVE / PROPRIETĂȚI :
    Extract de Lotus alb (Nelumbo Nucifera Flower Extract)
    Această floare frumoasă nu este numai floarea națională a Indiei si a Vietnamului, ci posedă și nemăsurate semnificații spirituale în cultura asiatică. Lotusul reprezintă divinitatea, puritatea și eternitatea. Numeroase zeități din religia Hindusă și Budistă sunt înfățișate alături de o floare de lotus. În Kama Sutra, cea mai experimentată femeie în arta amorului se numește Padmini – “femeia lotus”.
    Floarea de lotus este considerată de maeștrii Feng Shui floarea care transformă ghinionul în noroc.
    În plus, floarea de lotus are proprietăți de regenerare care depășesc imaginația, cercetătorii au reușit să scoată o floare de lotus dintr-o sămânță veche de peste 1000 de ani care provenea dintr-un iaz din China.
    De asemenea, s-a descoperit că floarea de lotus mai este specială prin faptul că reacționează la fel cum reacționează corpul animalelor pentru a rămâne cald. O singură floare produce o putere calorică de 1 W. Astfel, 40 de flori produc energia pe care o consumă un bec într-o oră.
    Extractul de floare de lotus conține acid linoleic, proteine, fosfor, fier, vitamina B și C. Numeroase resorturi în care se practică principiile Ayurvedice folosesc extractul de floare de lotus în tratamentele pe care le oferâ.
    Beneficiile extractului de floare de lotus pentru piele:
    • purifică și estompează aspectul porilor dilatați;
    • hidratează și catifelează;
    • proteinele din floarea de lotus conferă un aspect întinerit pielii;
    • în floarea de lotus s-a descoperit o enzimă care oprește lezarea propriilor celule; prin urmare, încetinește procesul de îmbătrânire.
    Ulei de pracaxi – PENTACLETHERA MACROLOBA (PRACAXI) SEED OIL
    • Uleiul de pracaxi este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală transformându-l astfel într-un tratament perfect pentru cicatrici noi și vechi (inclusiv cicatrici post-acnee), prevenirea vergeturilor, tratarea rozaceei și hiperpigmentării.
    Fiind un antiseptic puternic, este deseori folosit chiar în spitale pentru estomparea cicatricilor postoperatorii și pentru a trata mușcăturile de șarpe sau ulcere de piele.
    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
    Uleiul de Kukui [Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil]
    Uleiul de Kukui este folosit de zeci de ani de locuitorii din Hawaii. A fost folosit cu precădere de membrii familiei regale a statului Hawaii ca ulei de masaj și tratament pentru psoriazis, leziuni, scalp uscat, iritații ale pielii.
    Uleiul de Kukui este extras din fructul de Kukui, o nucă de fapt denumită și  „nuca de Bancoul”, fiind bogat în Omega-3, Omega-6, Omega-9 și vitaminele A și E, ceea ce îi conferă proprietăți regenerante și reparatoare pentru piele.
    Pătrunde foarte ușor în piele, nu lasă o peliculă grasă la suprafață, este regenerant pentru pielea excesiv de uscată, pielea atopică, cu psoriazis, calmant, protector, hrănind și refăcând filmul hidrolipid al epidermei.
    Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)
    Untul de cacao este obținut în urma presării masei de cacao destinată fabricării pudrei de cacao pentru consum. Se prezintă ca o materie alb-crem, cu miros și gust specific, cremos.
    Untul de cacao este bogat în agenți antioxidanți, vitamine și minerale. În componența sa se regăsesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grași esențiali Omega 6 și Omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli și fitosteroli, vitamina E. Untul obținut din boabele de cacao este cunoscut.cunoscut/renumit ca o formă concentrată de grăsime naturală. Se absoarbe ușor în piele hidratând, calmând și catifelând.
    Beneficiile untului de cacao:
    •combate ridurile;
    •regenerează pielea;
    •vindecă dermatitele și eczemele;
    •protejează pielea.
    Ingrediente INCI:
    Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil, Aleurites Moluccana (Kukui) Seed Oil, Caprylic/ Capric Triglycerides, Theobroma Cacao Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Nelumbo Nucifera (White Lotus) FlowerExtract, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose Laurate Aqua.
    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate 75 ml
SKU: MPC9W9223-1-2-1-1 Categorii: , , ,

S-ar putea să-ți placă și…