Acest produs nu este disponibil!

Masca cu extract de ceai verde și mentă

49 RON

Cantitate

Stoc epuizat

Masca cu extract de ceai verde și mentă – antioxidant, purifiant, răcoritor
 
Natural, această mască este compusă în principal din extracte naturale de frunză de ceai verde și mentă.
 
! Mască de unică folosință!
 
 
 

extract frunză de ceai verde și extract frunză de mentă

matur, gras

antioxidant, detoxifiant, tonifiant, revigorant

Modalitate de utilizare: Ușor de utilizat, această mască poate fi utilizată fie cu apă, fie cu apă micelară. Se toarnă 10 ml apă sau apă micelară într-un castron, se pune masca timp de 1 minut. Odată ce masca este împregnată, aplicați-o pe față, evitând zona ochilor. Se lasă 10-15 minute. Scoateți masca și clătiți fața cu apă curată.
 
Precauții! În cazul contactului direct cu ochii, clătiți cu apă curată.

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat, răcoros și ferit de lumină.

Gramaj: 7g+/-3g

Data expirării: 6 luni de la deschidere.

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).