Pink Jelly Mask – lotus roz, frangipani

145.00 lei

  • Descriere
    Pink Jelly Mask – lotus roz, frangipani
    Masca de regenerare cu uleiuri prețioase, lotus roz și frangipani este o formulă de mască de regenerare intensivă pentru tenurile sensibile, cu rozacee, cuperoză sau dermatită.
    Instrucțiuni de utilizare: se aplică seara, timp de 20 de minute. Se curăță cu șervețele sterile și se lasă un strat subțire de produs ca să acționeze peste noapte. Dimineața se clătește tenul cu apă călduță. A se evita contactul cu ochii.
    INGREDIENTE ACTIVE / PROPRIETĂȚI:
    Extract de Lotus roz (Nelumbo Nucifera Flower Extract)
    Această floare frumoasă nu este numai floarea națională a Indiei si a Vietnamului, ci posedă și nemăsurate semnificații spirituale în cultura asiatică. Lotusul reprezintă divinitatea, puritatea și eternitatea. Numeroase zeități din religia Hindusă și Budistă sunt înfățișate alături de o floare de lotus. În Kama Sutra, cea mai experimentată femeie în arta amorului se numește Padmini – “femeia lotus”.
    Floarea de lotus este considerată de maeștrii Feng Shui floarea care transformă ghinionul în noroc.
    În plus, floarea de lotus are proprietăți de regenerare care depășesc imaginația, cercetătorii au reușit să scoată o floare de lotus dintr-o sămânță veche de peste 1000 de ani care provenea dintr-un iaz din China.
    De asemenea, s-a descoperit că floarea de lotus mai este specială prin faptul că reacționează la fel cum reacționează corpul animalelor pentru a rămâne cald. O singură floare produce o putere calorică de 1 W. Astfel, 40 de flori produc energia pe care o consumă un bec într-o oră.
    Extractul de floare de lotus conține acid linoleic, proteine, fosfor, fier, vitamina B și C. Numeroase resorturi în care se practică principiile Ayurvedice folosesc extractul de floare de lotus în tratamentele pe care le oferâ.
    Beneficiile extractului de floare de lotus pentru piele:
    • purifică și estompează aspectul porilor dilatați;
    • hidratează și catifelează;
    • proteinele din floarea de lotus conferă un aspect întinerit pielii;
    • în floarea de lotus s-a descoperit o enzimă care oprește lezarea propriilor celule; prin urmare, încetinește procesul de îmbătrânire.
    Ulei de migdale (Prunus Amygdalus Dulcis Oil)
    Uleiul de migdale este extras și folosit încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este demonstrat de menționarea sa în manualele de medicină din timpurile medievale.
    Uleiul de migdale se obține prin presarea la rece a migdalelor dulci, păstrându-se astfel nealterate toate caracteristicile naturale. Conține acizi grași, vitamine (mai ales B şi E), proteine și săruri minerale (calciu, magneziu, fier, zinc etc). Este potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cele sensibile. Regenerează, revitalizează pielea și îi reface PH-ul, lăsând-o relaxată şi netedă. Este eficient în tratarea acneei, dar și a iritațiilor.
    Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
    Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
    Ulei de pracaxi – PENTACLETHERA MACROLOBA (PRACAXI) SEED OIL
    • Uleiul de pracaxi este cunoscut ca având cel mai înalt nivel de acid behenic dintr-o sursă vegetală transformându-l astfel într-un tratament perfect pentru cicatrici noi și vechi (inclusiv cicatrici post-acnee), prevenirea vergeturilor, tratarea rozaceei și hiperpigmentării.
    Fiind un antiseptic puternic, este deseori folosit chiar în spitale pentru estomparea cicatricilor postoperatorii și pentru a trata mușcăturile de șarpe sau ulcere de piele.
    Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
    Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cosos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.
    Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant catifelând pielea, oferindu-i luminozitate și strălucire.
    Ulei de cânepă (Cannabis Sativa Seed Oil)
    Uleiul de cânepă este o sursă bună de acizi grași Omega-3 și Omega-6, vitamina A și E, potasiu, magneziu, fier, zinc, calciu și fosfor. Încetinește deteriorarea celulară, catifelează și regenerează pielea.
    Ulei de frangipani [Plumeria Alba (Frangipani) Flower Extract]
    Indienii antici credeau că pomul în care înflorește frangipani reprezintă viața infinită a sufletului nostru. Acesta era supranumit “Copacul vieții”.
    Se spune că uleiul reîmprospătează mintea, corpul și spiritul celor care îl inhalează.
    Cu un miros dulce, floral cu note delicate și ușoare tonuri picante, frangipani este considerat unul din cele mai plăcute parfumuri din lume.
    Frangipani este recunoscut pentru proprietățile sale de hidratare având capacitatea de a regenera pielea uscată, crăpată sau descuamată.
    Ingrediente INCI:
    Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Pentaclethra Macroloba (Pracaxi) Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Tocopheryl Acetate, Nelumbo Nucifera (Pink Lotus) Extract, Plumeria Alba (Frangipani) Flower Extract, Glycerine, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose Laurate Aqua.
    Mențiuni
    Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
    Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
    Timp de livrare
    Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
    Livrarea Produselor
    Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
  • Informații suplimentare

    Informații suplimentare

    Greutate 75 ml

S-ar putea să-ți placă și…