Masca ultra-hidratantă cu vitamina E și colagen marin

35.00 lei

 • Descriere
  Masca ultra-hidratantă cu vitamina E și colagen marin – anti-aging, întinerire, suplețe
  Această mască este impregnată cu un ser îmbogățit cu vitamina E și colagen. O componentă majoră a țesutului cutanat, colagenul este cunoscut pentru proprietățile hidratante și anti-îmbătrânire, care face posibilă îmbunătățirea elasticității pielii.
  Proprietăți: anti-aging, hidratare, lifting, calmare.
  Ingrediente: vitamina E, colagen marin.
  Modalitate de utilizare: gata de utilizare, se aplică pe față timp de 15-20 de minute. Îndepărtați masca, masând ușor excesul de ser. A nu se clăti.
  Precauții! În cazul contactului direct cu ochii, clătiți cu apă curată.
  A se păstra la loc uscat, răcoros și ferit de lumină.
  Gramaj: 30g+/-5g
  Data expirării: 6 luni de la deschidere.
  ! Mască de unică folosință!
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

S-ar putea să-ți placă și…