Acest produs nu este disponibil!

Masca ultra-hidratantă cu vitamina E și colagen marin

35 RON

Cantitate

Stoc epuizat

Masca ultra-hidratantă cu vitamina E și colagen marin - anti-aging, întinerire, suplețe
 
Această mască este impregnată cu un ser îmbogățit cu vitamina E și colagen. O componentă majoră a țesutului cutanat, colagenul este cunoscut pentru proprietățile hidratante și anti-îmbătrânire, care face posibilă îmbunătățirea elasticității pielii.
 
! Mască de unică folosință!
 
 
 
 

vitamina E, colagen marin

uscat, matur

anti-aging, hidratare, lifting, calmare

Modalitate de utilizare: gata de utilizare, se aplică pe față timp de 15-20 de minute. Îndepărtați masca, masând ușor excesul de ser. A nu se clăti.
 
Precauții! În cazul contactului direct cu ochii, clătiți cu apă curată.

Modalitate de păstrare: A se păstra la loc uscat, răcoros și ferit de lumină.

Gramaj: 30g+/-5g

Data expirării: 6 luni de la deschidere.

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).