Camouflage Medium – fond de ten cu acoperire ridicată

189.00 lei

 • Descriere
  Camouflage Medium – fond de ten cu acoperire ridicată
  Fondul de ten de la Plush este un fond de ten dermato-cosmetic, nu are siliconi în compoziție. Este recomandat în timpul rutinei acnee faza I, II și III. Având SPF 35 încorporat previne pigmentarea pielii.
  Instrucțiuni de utilizare: se aplică după utilizarea produselor specifice tenului dumneavoastră de la Pasul 1 și 2, până la absorbția totală. În cazul tenurile cu probleme, aplicați produsul după folosirea cremei Triple Hyal 23H ( Pasul 7 ). Produsul conține SPF 35 și este în special recomandat în Faza 1, Faza 2 și Faza 3 din Tratament Complet Acnee.
  A se păstra la temperatura camerei, ferit de razele solare.
  Ingrediente active/Acțiuni specifice:
  Squalane
  • substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
  • are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.
  Hemisqualane
  •emolient excelent, non-comedogenic, care ajută la creșterea nivelului de hidratare, funcționând perfect pe tenurile uscate, deshidratate.
  •datorită greutății sale moleculare scăzute se întinde mult mai ușor, nu încarcă pielea, fiind absorbit rapid în piele. Este excelent pentru tenul uscat, normal,mixt și chiar pentru cel gras.
  Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
  Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
  Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)
  Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
  Ingrediente INCI: Aqua, Titanium Dioxide, Glycerin, Talc, Squalane, C1315 Alkane, Cera Alba Wax, Nylon-12/ Sodium Hyaluronate, Cetyl Palmitate, Butylene Glycol & Aqua/ Laureth-3/ Hydroxyethylcellulose/ Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Tocopheryl Acetate, Mica, Ci 77492
  Mențiuni:
  Deoarece produsul se prepară proaspăt, săptămânal, în loturi mici pot exista diferențe de nuanță/ton față de produsul prezentat în imagine.
  Dacă în urma achiziției online, culoarea pe care ați ales-o nu vi se potrivește, fondul de ten nu se înlocuiește.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 30 ml

S-ar putea să-ți placă și…