Peeling Acasă tenuri sensibile

470 RON

Cantitate

Stoc epuizat

Peeling ACASĂ Tenuri Sensibile
 
 Ingrediente active: 20% acid mandelic
10% alantoină
10% niacinamidă
0,1% mirth
 
Indicații: Peeling ACASĂ Plush este indicat ca terapie topică pentru estomparea acneei, hiperpigmentării, cicatricilor post-acnee.
 
Nu se recomandă aplicarea produsului Peeling ACASĂ Plush sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi sensibili, Peeling ACASĂ Plush poate induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, pacientul va fi instruit fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă pacientul dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet aplicarea produsului. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea tratată cu Peeling ACASĂ Plush și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, pot provoca o iritare suplimentară. Un pacient care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice pacient sensibil inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele tratate.
Expunerea la soare și/sau solar: Nu se recomandă expunerea la soare sau solar timp de 5 zile după aplicarea produsului Peeling ACASĂ.
Recomandăm aplicarea produsului Confort extrem SPF 50+ zilnic dimineața în timpul terapiei cu produsul Peeling ACASĂ, indiferent că ne expunem sau nu la soare/solar.
 
Administrare: Adulți: Peeling ACASĂ Plush se va aplica o dată pe săptămână prin frecare pe pielea de pe ten și corp (decolteu, gât, brațe, mâini) și se lasă să acționeze timp de 1 minut.  După, produsul se înlătură cu o formulă blândă de apă micelară (apa micelară cu extract de tei sau iasomie) sau cu apă călduță. Ulterior se va aplica uleiul de cicatrizare First Aid Oil sau Nectarius și crema de regenerare cu miere de Manuka sau o cremă de regenerare intensivă Plush (Vaccin Anti-Aging). Se va aplica o cantitate minimă de produs, suficientă pentru a acoperi suprafața pielii, utilizând recipientul de silicon aflat la baza ambalajului în care se află produsul. Nu se recomandă utilizarea unui alt recipient sau ustensilă de aplicare în afară de cea în care produsul este ambalat. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de produs ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute a fi tratate.
 
! A nu se aplica în ziua în care aplicăm crema cu retinol 0.1%, serul cu acid azelaic, serul Snow White sau crema Be White.
 
Aplicarea Peeling ACASĂ Plush poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, Peeling ACASĂ Plush poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar terapia sau să se reducă frecvența de aplicare, terapia se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când pacientul va fi capabil să tolereze produsul. Excesul aplicării de Peeling ACASĂ Plush nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire puternică, descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea de Peeling ACASĂ Plush se va întrerupe câteva zile înainte ca terapia să fie reluată.
Înainte de aplicarea produsului Peeling ACASĂ Plush , suprafețele care trebuie tratate vor fi curățate în întregime, cu o formulă de loțiune de curățare blândă (extract de tei sau iasomie). Suprafața tratată se va spăla nu mai mult de două ori pe zi. După spălare, pielea se va usca ușor și complet, prin tapotare, fără a o șterge. Suprafețele de piele care se tratează se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea Peeling ACASĂ Plush. În timpul terapiei cu Peeling ACASĂ Plush se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele care vor fi tratate, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica Peeling ACASĂ Plush. Se vor evita produsele de toaletă astringente. În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru tratament. Pacienții vor avea grijă în a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee cu 5 zile înainte și în ziua aplicării produsului Peeling ACASĂ Plush, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea tratată cu Peeling ACASĂ Plush.
 
Reacții adverse posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală pe anumite tenuri de ten, cu precădere cele sensibile. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsura, usturimea, senzația de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamarea.
 
! Citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare și aplicați conform schemei indicate !
 

Aqua, Benzeneacetic Acid/ Alpha-Hydroxy (Dl-Mandelic Acid), Niacinamide, Allantoin, Cetearyl Olivate/ Sorbitan Olivate , Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Myrthus Communis Oil 

sensibil

anti-acneic, depigmentare, cicatrizare

Instrucțiuni de utilizare: se aplică o dată pe săptămână, pe față, decolteu și gât, masând ușor cu peria de silicon atașată de recipient. Se lasă să acționeze timp de 1 minut, după care se curăță ulterior folosind Apa Micelară și Tonică - extract proaspăt de tei (Pasul2). Se aplică First Aid Oil (Pasul 4), după care Crema Cicatrizantă cu Miere de Manuka (Pasul 7). Poate fi folosit în timpul sarcinii sau alăptării.

Contraindicații: A nu se folosi în cazul în care există hipersensibilitate sau alergie la oricare dintre ingredintele componente.

A se evita contactul cu ochii!  

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 100 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).