Pink Orchid Jelly Mask calmant post peeling post laser cu hidratare intensă

49.00 lei

 • Descriere
  Pink Orchid Jelly Mask – calmant post peeling, post laser, hidratare intensă

  Cu un amestec de vitamina E și acid hialuronic, alături de extractul de orhidee roz, această mască formează o barieră protectoare, ce ține departe agresorii din mediul înconjurător și îmbunătățește aspectul pielii, estompând liniile fine.
  Având un puternic efect revitalizant și hrănitor, extractul de orhidee roz previne îmbătrânirea pielii și stimulează regenerarea.

  Ingrediente: Apă, vitamina E (Tocopheryl Acetate), Acid hialuronic (Hyaluronic Acid), Carageenon, extract orhidee roz (Phalaenopsis).

  Utilizare: Deschideți punga de aluminiu detașabilă și ridicați ușor masca gelifiată.
  Începeți să aplicați din partea superioară a feței, apoi reglați asupra zonei ochilor și a gurii.
  Lăsați să acționeze timp de 15-20 minute, apoi scoateți masca și masați ușor. A nu se clăti!
  Precauții! În cazul contactului direct cu ochii, clătiți cu apă curată.
                        A se păstra la frigider!
   
  Gramaj: 50 gr+/- 10 gr

  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).