Pink Paradise – Ulei de corp cu Ylang-Ylang și extract de vișină

199.00 lei

 • Descriere

  Pentru a preveni uscarea sau pierderea elasticității, pielea copului are nevoie de regenerare.
  Uleiurile de corp Plush hrănesc și regenerează intensiv pielea corpului.
  Purtând un parfum aromat și dulce de Ylang-Ylang, Pink Paradise energizează, echilibrează și revigorează pielea. Ylang-Ylang este un ulei extrem de versatil, fiind potrivit pentru pielea matură, tânără sau uscată.
  Uleiul fracționat de cocos din compoziție ajută la absorbția rapidă a produsului în piele. Astfel, pielea corpului rămâne catifelată. În plus, uleiul echilibrează pielea în timpul fluctuațiilor de temperatură și umiditate.

  Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic, după duș, pe pielea uscată, prin masaj ușor, până la absorbția totală.
  A se evita contactul cu ochii.

  Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

  Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

  Ulei de cocos fracționat (Caprylic / Capric Triglycerides)
  Lichid uleios incolor, inodor, compus din trigliceridele acizilor capric și caprilic din uleiul de cocos. Este non-comedogenic, fiind adecvat pentru toate tipurile de piele.
  Beneficiile uleiul de cocos fracționat:
  • are o textură lejeră și mătăsoasă;
  • este incolor, are miros neutru;
  • îmbunătățește penetrarea substanțelor active în piele;
  • nu acoperă porii și nu formează un strat gras pe piele;
  • conferă un aspect satinat.

  Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
  •Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

  Ylang Ylang Essential Oil (Cananga Odorata Flower Oil)
  Ylang-Ylang înseamnă de fapt “Floarea florilor”; i s-a dat acest nume datorită mirosului său floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, Ylang-Ylang este renumit pentru calitățile sale afrodiziace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului.
  Are un efect calmant și de aceea poate fi folosit cu succes atât pe pielea matură, cât și pe cea tânără, pe pielea uscată, ameliorând inflamațiile pielii.

  Extract de vișină (Prunus Cerasus Fruit Extract)
  Vișinele reprezintă o sursă incontestabilă de substanțe nutritive. Conțin o cantitate mare de potasiu ce contribuie la sănătatea pielii. De asemenea, conțin melatonină, un antioxidant puternic, care ajută la reducerea inflamatiiilor.
  Nu în ultimul rând, vișinele încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii. În medicina populară, vișinele sunt folosite în tratarea micilor pete faciale lăsate de cuperoză și pentru înlăturarea pistruilor vizibili. În plus, au un efect emolient, fiind recomandate și în tratamentul crăpăturilor pielii.

  Ingrediente INCI: Caprylic/Capric triglycerides, Tocopheryl Acetate, Squalane, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang-Ylang), Prunus Cerasus Fruit Extract.

  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 120 ml