Prințesa Japoneză – regenerare absolută

270.00 lei

 • Descriere
  Prințesa Japoneză – regenerare absolută
  O formulă de regenerare globală, inspirată din ritualul japonez de frumusețe, crema a fost gândită ca să definitiveze ritualul de beauty al femeii moderne și are la bază extracte botanice premium din Asia de Est și Japonia. Crema se aplică zilnic și poate fi introdusă în ritualul de frumusețe pentru a preveni apariția ridurilor sau ca formulă de regenerare în tratamentele de depigmentare pentru că are active care ajută la echilibrarea secreției de melanină și conferă luminozitate pielii. În plus, hidratează și regenerează tenul conferindu-i energia de care are nevoie pentru a face față factorilor de mediu care agresează tenul zilnic: fumul, smogul, noxele de la automobile, impuritățile din aer, metale grele, compuși organici volatili etc.
  INGREDIENTE ACTIVE / PROPRIETĂȚI:
  Anghinare (Cynara Scolymus Leaf Extract)
  •Este extrasă din frunzele plantei de anghinare din Japonia.
  •A fost dezvoltată ca un ingredient funcțional pentru îngrijirea pielii având ca scop încetinirea semnelor de îmbătrânire.
  •Efect inhibitor asupra proliferării melanocitelor.
  •Efect de albire.
  •Îmbunătățește elasticitatea pielii.
  •Estompează aspectul porilor dilatați.
  Extract de kiwi (Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract
  •Kiwi este fructul comestibil al plantelor Actinidia Chinensis și Actinidia Deliciosa din Asia. Denumirea chinezească este Yang Tao (mură sau strugurele gâștei). Cunoscut original sub denumirea de „agrise chinezești”.
  •Vitaminele A, C și E, luptă cu radicalii liberi și mențin frumusețea și elasticitatea pielii. În plus, ajută la regenerarea colagenului și la menținerea unui ten ferm.
  Extract de mandarin (Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Extract
  •Arborele de Mandarin își are originile în China, ca apoi să fie cultivat și în Europa din secolul al XIX – lea. Numele provine de la înalții demnitari ai Imperiului Chinez care primeau în dar aceste fructe foarte apreciate în acele vremuri.
  •Are note de vârf citrice-dulci, cu tonuri florale. Este un ulei cu un parfum distins şi discret.
  •Curăță cu succes tenul gras, afectat de acnee, micșorează porii, reglează secreția de sebum, lasă pielea curată și luminoasă.
  Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
  • Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
  Geranium De Bourbon (Geranium Robertiorum Extract)
  Poate fi utilizat pe toate tipurile de ten. Are proprietăți regeneratoare de tonifiere, de purificare, de curățare ceea ce îl face potrivit chiar și pentru tenurile acneice.
  Ceară organică de albine (Cera Alba)
  Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
  Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)
  • Acest tip de ulei este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Acești compuși activi au o acțiune specifică în organism, ce pot provoca o serie de reacții pozitive. Principalele proprietăți ale uleiului de cocos sunt cele antimicrobiene, antibacteriene și antifungice.
  Ingrediente INCI:
  Aqua, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba Wax, Sodium Acrylates Copolymer/Lecithin, Hydrogenated Polyisobutene/Phospolipids/Polyglyceryl-10 Stearate Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butylene Glycol & Water/Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract, Butylene Glycol & Water/ Alpinia Katsumadai Seed Extract, Butylene Glycol & Water /Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Butylene Glycol & Water /Geranium Robertiorum Extract, Butylene Glycol & Water/Thymus Serpyllum Extract, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 50 ml

S-ar putea să-ți placă și…