Pure 01 Spray - Hyaluronic

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pure 01 Hyaluronic
 
Formula spray Pure 01 Hyaluronic are la bază 100% acid hialuronic cu moleculă mică. Foarte ușor de utilizat și aplicat, Pure 01 Hyaluronic face parte din gama formulelor spray de la Plush menite să completeze rutina de îngrijire chiar și atunci când ne aflăm la birou, sală, saună sau pur și simplu dorim să intensificăm procesul de hidratare sau regenerare antirid.
 
Aplicat dimineața înainte de rutina uzuală sau ca bază de machiaj ajută la intensificarea proceselor de hidratare, regenerare și repulpare riduri ajutând formulele ser sau crema din rutină să acționeze mai intens.
 
Ingrediente active/Acțiuni Specifice:
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. De asemenea, s-a demonstrat că acidul hialuronic ajută la vindecarea mai rapidă a rănilor şi la estomparea cicatricilor.
 
Squalane
•substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
•are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.
 
Ylang Ylang Essential Oil (Cananga Odorata Flower Oil)
Ylang-Ylang înseamnă de fapt “Floarea florilor”; i s-a dat acest nume datorită mirosului său floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, Ylang-Ylang este renumit pentru calitățile sale afrodiziace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului.
Are un efect calmant și de aceea poate fi folosit cu succes atât pe pielea matură, cât și pe cea tânără, pe tenuri uscate, dar și pe tenuri grase. Susține normalizarea secreției de sebum și ameliorează inflamațiile pielii.
 
 

 

Cum se foloseste produsul?

Aqua, Hyaluronic Acid, Squalane, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol & Benzyl Alcohol & Potassium Sorbate, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang- Ylang)

gras, uscat, matur, tânăr 

regenerează, hidratează, întinerește pielea, controlează producția de sebum

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală recomandată sau ca bază de machiaj. Poate fi folosit în combinație cu Pure 02, 03 sau 04.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 50 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).