Pure 02 Spray - Collagen

210 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Pure 02 Collagen
 
Formula spray Pure 02 Collagen are la bază colagenul lipozomial. Foarte ușor de utilizat și aplicat, Pure 02 Collagen face parte din gama formulelor spray de la Plush menite să completeze rutina de îngrijire chiar și atunci când ne aflăm la birou, sală, saună sau pur și simplu dorim să intensificăm procesul de reconstrucție în cazul tenurilor cu cicatrici, mature sau cu pori dilatați.
 
Aplicat dimineața înainte de rutina uzuală sau ca bază de machiaj ajută la intensificarea proceselor de reconstrucție în cazul tenurilor cu cicatrici, mature sau cu pori dilatați, ajutând formulele ser sau crema din rutină să acționeze mai intens.
 
Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:
 
Colagen lipozomial
 
Procesul de sintetizare a colagenului încetinește începând cu 25 de ani, iar pe măsură ce îmbătrânim, intervine carența de colagen cu efecte asupra elasticității pielii. Fiind principala componentă a dermei, colagenul joacă un rol important în menținerea sănătății pielii.
Colagenul ajută la diminuarea ridurilor, redă fermitatea pielii și o protejează de efectele nocive ale factorilor externi. De asemenea, susține procesul de regenerare în cazul tenurilor cu cicatrici și redau tonusul pielii.
 
Squalane
 
•substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
•are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire.
 
Absolut de iasomie (Jasminum Officinale Fower Oil)
 
Uleiul esențial de iasomie este mai mult o esență decât un ulei esențial și se numără printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Este obținut din plantă, cu ajutorul unui solvent. Iasomia are un parfum cald, exotic, floral, care destinde, calmează și înviorează în același timp și în plus stimulează conștiința de sine. Acționează pozitiv asupra pielii. În mod tradițional, iasomia își găsește utilizarea în momentele romantice, cât și pentru compensarea energiei feminine.
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Squalane, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol & Benzyl Alcohol & Potassium Sorbate, Tripeptide-29, Jasminum Officinale (Jasmin) Extract

matur, pori dilatați

regenerează, cicatrizează

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală recomandată sau ca bază de machiaj. Poate fi folosit în combinație cu Pure 01, 03 sau 04.

A se evita contactul cu ochii. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C.

Gramaj: 50 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).