Pure 04 Sebuless

199.00 lei

 • Descriere
  Pure 04 Sebuless
  Formula spray Pure 04 Sebuless este gura de oxigen pentru tenurile grase, cu exces de sebum. Foarte ușor de utilizat și aplicat, Pure 04 Sebuless face parte din gama formulelor spray de la Plush menite să completeze rutina de îngrijire chiar și atunci când ne aflăm la birou, sală, saună sau pur și simplu dorim să echilibrăm secreția de sebum și să împiedicăm apariția senzației de ten încărcat sau lucios.
  Aplicat dimineața înainte de rutina uzuală sau ca bază de machiaj matifiază tenul și echilibrează secreția de sebum, ajutând formulele ser sau crema din rutină să acționeze mai intens.
  Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața, înainte de rutina uzuală recomandată sau ca bază de machiaj. Poate fi folosit în combinație cu Pure 01, 02 sau 03. A se evita contactul cu ochii.
  Ingrediente active/Acțiuni Specifice:
  Extract de Enantia Chlorantha
  Originară din Africa, această plantă este cunoscută printre localnici pentru proprietățile sale antiinflamatoare și antipiretice. Contribuie la reglarea secreției de sebum, reduce aspectul lucios al tenului, estompează aspectul porilor dilatați și echilibrează tenurile grase.
  Lime fruit (Citrus Aurantifolia Seed Oil)
  Atunci când este aplicat pe piele ajută la curățarea în profunzime a porilor. Stimulează secreția de colagen, încetinește și îmbunătățește textura pielii.
  (Syringa Vulgaris (Lilac) Extract)
  Pe lângă frumusețea și parfumul îmbietor, florile de liliac au efect tonic și astringent. Liliacul are efect purifiant, dar în același timp echilibrează tenurile grase și tonifică pielea.
  Ingrediente INCI: Aqua, Maltodextrin & Syringa Vulgaris (Lilac) Extract, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol & Benzyl Alcohol & Potassium Sorbate, Citrus Auratifolia Seed Oil, Butylene Glycol & Enantia Chlorantha Bark Extract & Oleanolic Acid.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 50 ml
SKU: MPC9W9223-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorii: ,

 

S-ar putea să-ți placă și…