Regenerate Your Hair Balm

129.00 lei

 • Descriere
  Regenerate Your Hair Balm

  Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 3-4 ori pe săptămână, pe scalp și pe lungimea firului de păr (nu necesită clătire).
  A se evita contactul cu ochii.
  A se păstra la temperatura camerei.

  Ingrediente active/Acțiuni specifice:

  Squalane
  •substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
  •are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire ale părului.

  Hemisqualane
  • este un emolient excelent, non-comedogenic, care ajută la reducerea pierderii continue a hidratării, lucru care duce la uscarea și deshidratarea părului.
  •Datorită greutății sale moleculare scăzute se întinde mult mai ușor, nu încarcă părul, fiind absorbit rapid de acesta. Reduce electrizarea părului. Este excelent pentru părul uscat, normal și chiar pentru cel gras.

  Derivate organice de ulei de cocos
  •Acizii grași din uleiul de cocos protejează părul de la rădăcină până la vârfuri.
  •Antioxidanții, vitamina K și E, mineralele și fierul hrănesc firul de păr și stimulează regenerarea acestuia.

  Ingrediente INCI: Aqua, Cetearyl Olivate/ Sorbitan Olivate, Cocamidopropyl Betaine & Water, Aqua & Sodium Lauroyl Sarcosinate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate/ PEG-6 Caprylic/ Capryc Glycerides & Aqua, Glycerin/ Lactitol/ Xylitol, Phenoxyethanol.

  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 50 ml

S-ar putea să-ți placă și…