Jasmine Caviar Scrub

179.00 lei

 • Descriere
  Jasmine Caviar Scrub
  Cel mai sofisticat dintre scruburile Plush, formula scrub cu iasomie este potrivită pentru tenurile mature, delicate, uscate și deshidratate.
  Recomandăm să aplicați scrubul seara sub duș, masând ușor pe ten timp de 2 minute, după care înlăturați cu apă călduță. Acesta curăță delicat pielea conferindu-i un aspect luminos și catifelat.
  Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 2 ori pe săptămână, masând produsul pe toată suprafața tenului. Se lasă să acționeze pentru aproximativ 2 minute și se curăță ulterior cu apă călduță. A se evita contactul cu ochii!
  Beneficiile produsului: Exfolierea corectă și regulată a tenului ne ajută să menținem sănătatea și strălucirea pielii.
  Exfolierea tenului de două ori pe săptămână aduce numeroase beneficii pielii:
  -stimulează microcirculația;
  -ajută la îndepărtarea celulelor moarte;
  -ajută la îndepărtarea toxinelor, prafului;
  -ajută la curățarea porilor;
  -estompează petele pigmentare.
  Ingrediente active/Acțiuni specifice:
  Absolut de iasomie (Jasminum Officinale Fower Oil)
  Uleiul esențial de iasomie este mai mult o esență decât un ulei esențial și se numără printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Este obținut din plantă, cu ajutorul unui solvent. Iasomia are un parfum cald, exotic, floral, care destinde, calmează și înviorează în același timp și în plus stimulează conștiința de sine. Acționează pozitiv asupra pielii. În mod tradițional, iasomia își găsește utilizarea în momentele romantice, cât și pentru compensarea energiei feminine din organism. Are un puternic efect calmant și răcoritor calmând inflamațiile pielii. Este indicată în caz de eczeme, dermatite, erupții cauzate de stres sau de tulburări emoționale. Funcționează pe toate tipurile de ten: hidratează pielea uscată și sensibilă, tenurile mature și inhibă bacteriile.
  Sarea Epsom
  Aceste săruri se obțin prin evaporarea apei minerale sau a apei de mare. Numele derivă de la un izvor de apă minerală din localitatea Epsom, Surrey.
  Sarea este cunoscută pentru proprietățile sale de a înmuia pielea și a curăța porii pentru a împrospăta tenul.
  Ingrediente INCI:
  Aqua, Stearyl Stearate & Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax & Jojoba Esters, Isopropyl Palmitate/ Polyglyceryl-3 Oleate/ Coco-Caprylate/ Caprate/ Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Sulphate, Jasminum Officinale Oil, Phenoxyethanol.

  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 75 ml

S-ar putea să-ți placă și…