Jojoba Caviar Scrub

179.00 lei

 • Descriere
  Jojoba Caviar Scrub
  Scrubul cu jojoba este o formulă blândă de scrub care se adresează tenurilor sensibile, delicate, care au nevoie de o exfoliere mai puțin agresivă. Recomandăm să îl aplicați o dată sau de două ori pe săptămână, seara, sub duș. Se masează ușor pe ten timp de 2 minute, după care se clătește cu apă călduță. Pielea rămâne catifelată și celulele moarte sunt îndepărtate după aplicare pentru că particulele microsferice de ceară realizează o curățare blândă, dar eficientă.
  Instrucțiuni de utilizare: se aplică de 2 ori pe săptămână, masând produsul pe toată suprafața tenului. Se lasă să acționeze pentru aproximativ 2 minute și se curăță ulterior cu apă călduță. A se evita contactul cu ochii.
  Beneficiile produsului: Exfolierea corectă și regulată a tenului ne ajută să menținem sănătatea și strălucirea pielii.
  Exfolierea tenului de două ori pe săptămână aduce numeroase beneficii pielii:
  -stimulează microcirculația;
  -ajută la îndepărtarea celulelor moarte;
  -ajută la îndepărtarea toxinelor, prafului;
  -ajută la curățarea porilor;
  -estompează petele pigmentare.
  Ingrediente active/Acțiuni specifice:
  Absolut de tuberoze (Polianthes Tuberosa Flower Oil)
  • Polianthes Tuberosa nu are nicio relație botanică sau olfactivă cu trandafirul (roza), în ciuda numelui. Această plantă cu flori mici, albe este de sine stătătoare, una dintre „florile albe” din parfumerie (aceeași clasă căreia aparțin și iasomia și florile de portocal), cu o intensitate și un caracter cremos ce le depășesc pe cele ale multor altor flori. Deși mireasma ei ar putea fi asemuită cu cele ale gardeniei și ale florilor de portocal, tuberoza are aspecte inițiale de camfor (comparabile cu, dar nu la fel de verzi ca gardeniile îmbobocite), de ciuperci înrourate și pământ fertil la înflorire și, mai târziu, când începe să se ofilească, apar aspecte de mucegai și carne sângerândă. Florile naturale sunt atât de intense încât ele pot umple cu mireasma lor o încăpere întreagă și degajă acest miros zile întregi după cules.
  Sarea Epsom
  Aceste săruri se obțin prin evaporarea apei minerale sau a apei de mare. Numele derivă de la un izvor de apă minerală din localitatea Epsom, Surrey.
  Sarea este cunoscută pentru proprietățile sale de a înmuia pielea și a curăța porii pentru a împrospăta tenul.

  Ulei esențial de jojoba (Simmondsia Chinensis Seed Oil)
  Supranumit “aurul deșertului”, uleiul de jojoba este un adevărat aliat al frumuseții și sănătății. Bogat în antioxidanți, vitamine, substanțe active și substanțe antibacteriene, acest ulei calmează, catifelează și protejează pielea de deshidratare. Având o compoziție asemănătoare sebumului uman se adaptează cu ușurință pe orice tip de ten, pătrunzând cu lejeritate în piele și nu lasă o peliculă grasă.
  Ingrediente INCI:
  Aqua,Stearyl Stearate & Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax & Jojoba Esters, Isopropyl Palmitate/ Polyglyceryl-3 Oleate/ Coco Caprylate/ Caprate/ Sorbitan Sesquioleate, Magnesium Sulphate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Phenoxyethanol.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 75 ml

S-ar putea să-ți placă și…