Set Promoțional extract de iasomie, apa micelară, bentița și prosopel Plush cadou

599.00 lei

 • Descriere
  SET PROMOȚIONAL EXTRACT DE IASOMIE, APĂ MICELARĂ, BENTIȚĂ ȘI PROSOPEL PLUSH CADOU
  Set cadou extract de iasomie
  Setul cadou conține apa micelară cu extract de iasomie, crema demachiantă cu extract de iasomie și tuberoză, crema lifting zi/noapte cu iasomie și placentă și formula spray corp cu iasomie, Șeherezada.
  Achiziționând setul cadou veți primi bentița și prosopelul pentru demachiere cu sigla Plush. În plus, achiziționând setul beneficiați gratuit de apa micelară (daca ați achiziționa separat fiecare produs din set în parte ați achita și apa micelară).
  Detalii produse:
  Apa micelară: https://www.plush-biocosmetics.ro/produse/Apa-micelara-cu-iasomie-si-acid-hialuronic-microincapsulat
  Crema demachiantă cu iasomie și tuberoză: https://www.plush-biocosmetics.ro/produse/Crema-demachianta-cu-iasomie-si-tuberoza
  Crema lifting intens de zi și noapte cu iasomie și placentă: https://www.plush-biocosmetics.ro/produse/Lifting-Intens-de-zi-si-noapte/
  Spray corp Șeherezada: https://www.plush-biocosmetics.ro/Sherezada+Spray+de+corp+cu+iasomie+salbatica+si+tuberoza
  Ulei esențial de iasomie (Jasminum Officinale Flower Oil)
  Dacă trandafirul este numit regele uleiurilor parfumate, iasomia este considerată pe bună dreptate regina lor. De altfel, maeștrii parfumieri menționează că fără iasomie nu există parfum.
  • Uleiul esențial de iasomie este mai mult o esență decât un ulei. Este obținut din plantă, cu ajutorul unui solvent și se numără printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Iasomia are un parfum cald, exotic, floral, care destinde, calmează și înviorează în același timp. În plus, stimulează conștiința de sine și amplifică starea de relaxare și de bine. Acționează pozitiv asupra pielii, dar și a spiritului. În mod tradițional, iasomia își găsește utilizarea în momentele romantice, dar și pentru compensarea energiei feminine din organism.
  • Are un puternic efect calmant și răcoritor calmând inflamațiile pielii. Este indicată în caz de dermatite, eczeme, erupții cauzate de stres sau de tulburări emoționale. Funcționează pe toate tipurile de piele: hidratează pielea uscată și sensibilă, pielea matură și inhibă bacteriile.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).