Set Promoțional extract de violetă indiană, apa micelară, bentița și prosopel Plush cadou

559.00 lei

 • Descriere
  SET PROMOȚIONAL EXTRACT DE VIOLETĂ INDIANĂ, APĂ MICELARĂ, BENTIȚĂ ȘI PROSOPEL PLUSH CADOU
  Set cadou extract de Violetă Indiană
  Setul cadou conține apa micelară cu extract de Violetă Indiană, crema demachiantă cu extract de Violetă Indiană, crema Baby doll și formula spray corp Baby doll.
  Achiziționând setul cadou veți primi bentița și prosopelul pentru demachiere cu sigla Plush. În plus, achiziționând setul beneficiați gratuit de apa micelară (daca ați achiziționa separat fiecare produs din set în parte ați achita și apa micelară).
  Detalii produse:
  Apa micelară cu Violetă Indiană și acid hialuronic microincapsulat: https://www.plush-biocosmetics.ro/Apa+micelara+cu+violeta+indiana.
  Crema demachiantă cu Violetă Indiană: https://www.plush-biocosmetics.ro/Crema-demachianta-cu-violeta-indiana.
  Crema Baby doll hidratare profundă: https://www.plush-biocosmetics.ro/Baby+doll.
  Spray corp Baby doll cu violetă indiană hidratare profundă: https://www.plush-biocosmetics.ro/Baby+Doll+Spray+de+corp+cu+violeta+indiana+hidratare+profunda.
  Violeta Indiană (Viola Odorata Leaf Extract)
  Violeta are un parfum fructat pe care putem să îl asociem cu farmecul oriental.  Prospețimea sa devine o încântare pentru simțuri. Sunt necesare 1000 kg de petale pentru a obține un litru de ulei esențial. Prin urmare, acesta este unul dintre cele mai scumpe uleiuri esențiale.
  Ideală pentru a hidrata pielea, uleiul esențial de violetă se adaptează cu ușurință pe orice tip de ten. Uleiul hidratează pielea, conferă pielii un aspect sănătos și previne apariția erupțiilor cutanate. Având un puternic caracter antiinflamator, uleiul esențial de violetă este benefic pentru hidratarea tenurile acneice.
  De asemenea, violeta este adesea utilizată în aromaterapie, fiind un veritabil afrodisiac cerebral. Parfumul de violetă vă binedispune, înlăturând eficient oboseala.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).