Set demachiere iasomie

229.00 lei

 • Descriere
  Set demachiere iasomie
  Detalii produse:
  Crema demachiantă cu iasomie și tuberoză: https://www.plush-biocosmetics.ro/produse/Crema-demachianta-cu-iasomie-si-tuberoza.
  Apa micelară cu iasomie și acid hialuronic microincapsulat: https://www.plush-biocosmetics.ro/produse/Apa-micelara-cu-iasomie-si-acid-hialuronic-microincapsulat.
  Achiziționând setul format din cele două produse, primiți cadou prosopelul de bumbac. Acesta ajută la curățarea tenului, porii prosopelului stimulând microcirculația și realizând un masaj ușor.

  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).