Lip sorbet cu ananas și mango

129.00 lei

 • Descriere

  O combinație suculentă de extracte de fructe exotice, sorbetul formează un strat protector pentru buze, hidratându-le. Proprietățile sale de hrănire intensivă și capacitatea sa excepțională de a proteja și repara buzele crăpate îl transformă într-un adevărat răsfăț pentru buze.

  Instrucțiuni de utilizare: se aplică pe buze ori de câte ori este nevoie.

  Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

  Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

  Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

  • Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

  Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)

  Untul de cacao este bogat în agenți antioxidanți, vitamine și minerale. În componența sa se regăsesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grași esențiali Omega 6 și Omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli și fitosteroli, vitamina E. Untul obținut din boabele de cacao este cunoscut.cunoscut/renumit ca o formă concentrată de grăsime naturală. Se absoarbe ușor în piele hidratând, calmând și catifelând.

  Beneficiile untului de cacao:

  • combate ridurile;
  • regenerează pielea;
  • vindecă dermatitele și eczemele;
  • protejează pielea.

  Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)

  Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.

  Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)

  Conține acizi grași (dintre care predomină acidul oleic, stearic și linoleic) cărora untul de shea le datorează proprietățile sale speciale: acelea de a păstra hidratarea pielii formând la suprafața acesteia un film protector, de a catifela și de a menține elasticitatea pielii, diminuând inflamațiile și iritațiile.

  Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)

  Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cocos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.

  Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant, catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.

  Extract de ananas (Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract)

  Extractul de ananas este un antioxidant excelent. Bogat în vitamina C, ananasul este extrem de benefic pentru piele.

  Ananasul conține enzime care fac pielea elastică, îmbunătățește hidratarea pielii și ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Astfel, ne ajută să avem o piele sănătoasă și catifelată. Enzimele din ananas combat, de asemenea, efectele radicalilor liberi și pot reduce petele cauzate de vârstă și liniile fine.

  Unt de mango (Mangifera Indica Seed Butter)

  Bogat în polifenoli ce ajută la restructurarea pielii și producția de colagen și în fitosteroli ce întăresc bariera naturală a pielii, este benefic pentru pielea uscată, este nutritiv, emolient, fortifiant și regenerator.

  Ingrediente INCI:

  Mangifera Indica Seed Butter, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba Wax, Ananas sativus (Pineapple) Fruit Extract.

  Mențiuni

  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.

  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

  Timp de livrare

  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

  Livrarea Produselor

  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

   

   

   

   

 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 15 ml