Spuma de curățare ultra activă cu extract de lemon verbena

139.00 lei

 • Descriere
  SPUMA DE CURĂȚARE ULTRA ACTIVĂ CU EXTRACT DE LEMON VERBENA
  Spuma de curățare cu lemon verbena este potrivită pentru tenurile mixte și grase.
  Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei, masând ușor cu peria atașată. Clătiți abundent cu apă călduță, iar ulterior folosiți produsul specific tenului dumneavoastră de la Pasul 2.  A se evita contactul cu ochii.
  Ingrediente active/Acțiuni specifice:
  Extract de lemon verbena (Aloysia Triphylla Leaf Extract)
  Lemon Verbena este originară din America de Sud (Chile și Peru), răspândindu-se apoi și în nordul Africii, India, Australia, insulele din Caraibe și insula Reunion. Frunzele lungi, ascuțite la capăt ale plantei, de culoare verde pal și florile mici, purpurii au miros puternic și proaspăt de lămâie.
  Împrospătează pielea, ca și proprietăți enumerăm: antiseptic, bactericid, tonic.
  Parfumul plăcut combate stresul și crește puterea de concentrare prin stimularea funcțiilor creierului.
  Ingrediente INCI:
  Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceril-6 Caprylate/Caprate Aqua, Phenoxyethanol/Benzyl Alcohol/Potassium Sorbate, Aloysia Triphylla Leaf Extract, Butylene Glycol.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate100 ml