Spuma de curățare ultra activă cu extract de mandarină rosie și verde

139.00 lei

 • Descriere
  SPUMA DE CURĂȚARE ULTRA ACTIVĂ CU EXTRACT DE MANDARINĂ ROȘIE ȘI VERDE
  Spuma de curățare cu mandarine este potrivită pentru tenurile mixte, grase, normale.
  Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei, masând ușor cu peria atașată. Clătiți abundent cu apă călduță, iar ulterior folosiți produsul specific tenului dumneavoastră de la Pasul 2.  A se evita contactul cu ochii.
  Ingrediente active/Acțiuni specifice:
  Ulei esențial de mandarine (Citrus Reticulata Peel Oil)
  Arborele de Mandarin își are originile în China, ca apoi să fie cultivat și în Europa din secolul al XIX-lea. Numele provine de la înalții demnitari ai Imperiului Chinez care primeau în dar aceste fructe foarte apreciate în acele vremuri.
  Are note de vârf citrice-dulci, cu tonuri florale. Este un ulei cu un parfum distins şi discret.
  Curăță cu succes tenul gras, mixt sau normal afectat de acnee, micșorează porii, reglează secreția de sebum, lasă pielea curată și luminoasă.
  Ingrediente INCI:
  Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceril-6 Caprylate/Caprate Aqua, Phenoxyethanol/Benzyl Alcohol/Potassium Sorbate, Citrus Reticulata Peel Oil, Butylene Glycol.
  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate100 ml