Spumă de Curățare Ultra Activă - extract de vanilie și lavandă

139 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Spumă de Curățare Ultra Activă - extract de vanilie și lavandă
 
Spuma de Curățare Ultra Activă - extract de vanilie și lavandă ajută la eliminarea urmelor de machiaj sau a impurităților de pe suprafața tenului. Se aplică dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei, masând ușor cu peria atașată. Se clătește abundent cu apă călduță.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Lavanda (Lavandula Angustifolia Oil)
 
Folosită adesea în aromaterapie, lavanda posedă calități excepționale în ceea ce privește calmarea și relaxarea. Se spune că mirosul de lavandă sporește sentimentul de pace și securitate și ajută astfel la cimentarea încrederii în propria persoană.
 
Ulei de vanilie (Vanilla Planifolia Fruit Extract)
 
Primii cultivatori de Vanilie au fost băstinașii din zona Mexicului, din statul Veracruz. Ea a fost adusă în Europa de Conquistador-ul spaniol Hernan Cortes în anul 1520. Planta care produce păstăile de vanilie este o orhidee cățărătoare cunoscută ca “păstaia neagră”. Florile se deschid, de obicei, doar o zi pe an, pentru doar câteva ore, iar păstăile pot fi recoltate doar manual, după 6-9 luni.  După recoltare sunt supuse unui întreg flux complicat de procesare, în urma căruia se obține parfumul unic. Subtil, dulce, afrodisiac este un energizant natural pentru piele și este utilizat adesea în masajele afrodisiace.
Este considerat un ingredient preferat în industria cosmetică pentru că ajută alte active cosmetice să penetreze în țesutul dermic. Se adaptează cu succes pe toate tipurile de piele oferind un aspect fin.

Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceril-6 Caprylate/Caprate Aqua, Phenoxyethanol/Benzyl Alcohol/Potassium Sorbate, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Glycerin & Aqua, Lavandula Angustilofia Oil, Butylene Glycol

sensibil 

curăță în profunzime

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei, masând ușor cu peria atașată. Clătiți abundent cu apă călduță, iar ulterior folosiți produsul specific tenului dumneavoastră de la Pasul 2.  A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 100 ml

Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului. Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Recomandam sa folosesti impreuna cu