Tratament complet Depigmentare

691.00 lei

 • Descriere
  TRATAMENT COMPLET DEPIGMENTARE
  Setul depigmentare Plush este o schemă de depigmentare blândă care poate fi utilizată atât în perioada cu soare, cât și în lunile mai reci din an. Cu ajutorul acestor produse se urmărește realizarea unei depigmentări progresive, non-agresive pentru piele.
  Dimineața și seara vom curăța tenul cu apa micelară cu portocale dulci, mandarină siciliană și acid hialuronic microincapsulat. Dimineața, după curățarea tenului cu apa micelară vom aplica uleiul Soleil care hrănește și protejează tenul pe parcursul întregii zile. Uleiul poate fi aplicat înainte de crema SPF și dacă stăm la plajă sau mergem la solar. Peste ulei aplicăm serul depigmentare Snow White formulat cu niacinamide, vitamina B, E și H. Serul poate fi folosit și în sarcină și alăptare. Peste ser vom aplica crema SPF 50+ care protejează tenul de razele UVA și UVB, dar în același timp previne și pătarea tenului sau accentuarea petelor deja existente.
  Luni și joi seara (de două ori pe săptămână), timp de o oră, după curățarea tenului cu apa micelară vom aplica crema depigmentare intensivă Be White, o lăsăm să acționeze 1 oră. După 1 oră curățăm crema Be White cu apa micelară. Această schemă o vom aplica pentru primele 3 săptămâni.
  După 3 săptămâni vom aplica Be White zilnic seara timp de o oră. Când se schimbă schema de aplicare Be White recomandăm și introducerea unei creme de regenerare seara. Recomandarea Plush în ceea ce privește crema de regenerare este Prințesa Japoneză.
   !!! Crema depigmentare intensivă Be White nu se aplică în jurul ochilor, buzelor, baza nasului.
  !!! Crema depigmentare intensivă Be White nu se recomandă în sarcină și alăptare.
  Detalii produse recomandate:
  Soleil Tratament hiperpigmentare cu ulei de morcov si cătină – http://bit.ly/2Q7Y5cycătină – http://bit.ly/2Q7Y5cy
  Snow White cu niacinamide, arnica, complex de vitamina B, E, H – http://bit.ly/2WP6TGQ
  Crema confort extrem SPF 50 – http://bit.ly/2veV54l
  Apa micelară cu portocale dulci, mandarine și acid hialuronic microincapsulat – http://bit.ly/2HmfXO6
  Be White depigmentare intensivă – http://bit.ly/2YxSjE6

  Mențiuni
  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.
  Timp de livrare
  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.
  Livrarea Produselor
  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).
Categorie:

S-ar putea să-ți placă și…