Tratament complet Depigmentare

691.00 lei TVA inclus

Scrie prima recenzie
MESSENGER
 • Descriere produs

  Setul depigmentare Plush este o schema de depigmentare blanda care poate fi utilizata atat in perioada cu soare, cat si in lunile mai reci din an. Cu ajutorul acestor produse se urmareste realizarea unei depigmentari progresive, non-agresive pentru piele.

  Dimineata si seara vom curatare tenul cu apa micelara cu portocale si mandarina siciliana. Dimineata, dupa curatarea tenului cu apa micelara vom aplica uleiul Soleil care hraneste si protejeaza tenul pe parcursul intregii zile. Uleiul poate fi aplicat inainte de crema SPF si daca stam la plaja sau mergem la solar. Peste ulei aplicam serul depigmentare Snow White formulat cu niacinamide, vitamina B, E si H. Serul poate fi folosit si in sarcina si alaptare. Peste ser vom aplica crema SPF 50+ care protejeaza tenul de razele UVA si UVB, dar in acelasi timp previne si patarea tenului sau accentuarea petelor deja existente.

  Luni si joi seara (de doua ori pe saptamana), timp de o ora, dupa curatarea tenului cu apa micelara vom aplica crema depigmentare intensiva Be White pe care o vom curata apoi cu apa micelara. Aceasta schema pentru primele 3 saptamani. Dupa 3 saptamani vom aplica Be White zilnic seara timp de o ora. Cand se schimba schema de aplicare Be White se recomanda si introducerea unei creme de regenerare seara.

   !!! Crema depigmentare nu se aplica in jurul ochilor, buzelor, baza nasului.

  !!! Crema depigmentare intesiva Be White nu se recomanda in sarcina si alaptare.

  Detalii produse recomandate:

  Soleil Tratament hiperpigmentare cu ulei de morcov si catina – http://bit.ly/2Q7Y5cy

  Snow White cu niacinamide, arnica, complex de vit B, E, H – http://bit.ly/2WP6TGQ

  Crema confort extrem SPF 50 – http://bit.ly/2veV54l

  Apa micelara cu portocale dulci mandarine si acid hialuronic microincapsulat – http://bit.ly/2HmfXO6

  Be White depigmentare intensiva – http://bit.ly/2YxSjE6

   

   

  Mentiuni

  Deoarece produsele sunt realizate personalizat, pentru fiecare comanda, formula lor poate fi modificata fata de reteta initiala, prin imbogatirea acesteia cu active noi, active care maresc gradul de eficacitate al produsului.
  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar daca ambalajul poate diferi fata de cel de prezentare va asiguram de garantia si calitatea terapiei Dvs. #Plush

  Timp de Livrare

  Timpul de executie si livrare al comenzii dvs poate varia intre o zi si trei zile lucratoare, in functie de programarile formularilor din laborator.

  Livrarea Produselor

  Livrarea se realizeaza prin GLS si va fi achitata separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, in functie de zona de livrare)

   

   

   

 • Recenzii (0)

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Ați putea dori, de asemenea…

Loading...
WordPress Lightbox Plugin