Unt de corp – Frișcă vanilie tahitiană

189.00 lei

 • Descriere

  Frișcă cu vanilie tahitiană – unt de corp

  Untul de corp cu textură de frișcă preparat în laboratorul Plush BIO de către farm. Ioana Marinescu este o formulă cu active care hrănesc și regenerează pielea: vitamina E, unt de Cupuacu, unt de cocos, unt de cacao și unt de shea.

  Untul de corp formează o peliculă care protejează pielea și îi conferă un aspect catifelat.

  Cercetările recente au descoperit un element foarte interesant în compoziția naturală a vaniliei fiind vorba despre polifetonă, molecula ce îi permite plantei să se cicatrizeze rapid după o agresiune externă (vânt, soare). De aceea, vanilia are și asupra pielii umane un efect regenerant și hidratant, asigurând mai multă fermitate. Toate aceste calități îi conferă un renume anti-aging de necontestat.

  Instrucțiuni de utilizare: se aplică zilnic după duș (pe pielea uscată), prin masaj ușor, până la absorbiția totală. A se evita contactul cu ochii.

  A se păstra la temperatură cuprinsă între 3-15֯ C.

  Ingrediente active/ Acțiuni specifice:

  Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

  • Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.

  Ulei de cocos (Cocos Nucifera Oil)

  Este un ulei vegetal care se extrage din miezul de nucă de cocos. Este unicul din regnul vegetal care are o concentrație ridicată de acizi grași cu lanț mediu. Din compoziția uleiului de cocos fac parte vitamina E, vitamina K, fierul, fitosteroli, acizi grași Omega-6, grăsimi saturate, mononesaturate și polinesaturate.

  Pe lângă aroma plăcută, delicioasă, uleiul de cocos este un excelent hidratant, catifelând pielea și oferindu-i luminozitate și strălucire.

  Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)

  Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate medicale. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.

  Unt de shea (Butyrospermum Parkii Butter)

  Conține acizi grași (dintre care predomină acidul oleic, stearic și linoleic) cărora untul de shea le datorează proprietățile sale speciale: acelea de a păstra hidratarea pielii formând la suprafața acesteia un film protector, de a catifela și de a menține elasticitatea pielii, diminuând inflamațiile și iritațiile.

  Unt de cacao (Theobroma Cacao Seed Butter)

  Untul de cacao este bogat în agenți antioxidanți, vitamine și minerale. În componența sa se regăsesc acizii stearic, oleic, palmitic, linoleic, acizii grași esențiali Omega 6 și Omega 9, polifenoli, teobromina, squalane, tocoferoli și fitosteroli, vitamina E. Untul obținut din boabele de cacao este cunoscut.cunoscut/renumit ca o formă concentrată de grăsime naturală. Se absoarbe ușor în piele hidratând, calmând și catifelând.

  Beneficiile untului de cacao:

  • combate ridurile;
  • regenerează pielea;
  • vindecă dermatitele și eczemele;
  • protejează pielea.

  Unt de vanilie (Vanilla Planifolia Fruit Oil)

  Femeile din Madagascar utilizează vanilia mai mult pentru a-și întreține pielea decât pentru a aroma prăjiturile cu ea. Ele o amestecă în produsele de înfrumusețare deoarece, în opinia lor, vanilia le protejează de radiațiile ultraviolete și previne ridurile, existând chiar un adevăr în această credință. Cercetările recente au descoperit un element foarte interesant în compoziția naturală a vaniliei fiind vorba despre polifetonă, molecula ce îi permite plantei să se cicatrizeze rapid după o agresiune externă (vânt, soare). De aceea, vanilia are și asupra pielii umane un efect regenerant și hidratant, asigurând mai multă fermitate. Toate aceste calități îi conferă un renume anti-aging de necontestat.

  Ingrediente INCI: Tocopheryl Acetate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Cera Alba Wax, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Glycerin & Aqua.

  Mențiuni

  Deoarece produsele sunt realizate săptămânal în loturi mici și pot fi personalizate, formula lor poate fi modificată prin îmbogățirea acesteia cu active noi, active care măresc gradul de eficacitate al produsului.

  Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea terapiei dumneavoastră Plush.

  Timp de livrare

  Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și trei zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

  Livrarea Produselor

  Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

   

   

   

 • Informații suplimentare

  Informații suplimentare

  Greutate 100 ml

S-ar putea să-ți placă și…