Acid Ferulic 1% - ser Plush Bio

219 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Ser Acid  Ferulic 1% Plush Bio
 
Un antioxidant ultrapotent, serul cu acid ferulic este destinat stimulării colagenezei, refăcând microrelieful cutanat, integral. Vitamina C stimulează fotoprotecția, iar activitatea sa este îmbunătățită de conjugarea acesteia cu vitamina E. Formula este destinată atât persoanelor care se expun la soare, cât și persoanelor cu leziuni pigmentare instalate. Concentrațiile mari de active garantează rezultate intensive, rapide și de lungă durată.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor pe viitor.
 
Pantenol (Panthenol)
 
• Panthenolul, sau provitamina B5, este recunoscut pentru efectul calmant, reparator, hidratant și antiinflamator al pielii, utilizat frecvent pentru fortificarea și înfrumusețarea părului și a pielii.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Extract aloe vera (Aloe Barbadensis Leaf Extract)
 
•  Aloe Vera creşte în zonele cu climă blândă, unde temperaturile nu coboară pentru mult timp sub 0 grade şi poate fi recunoscută după frunzele cărnoase, în formă de lance, care cresc direct din pământ, cu marginile în formă de dinte de fierăstrău.
•  În scopuri terapeutice se folosește atât seva cât şi gelul frunzelor de aloe vera, însă trebuie îndeplinită o condiţie esenţială, anume: frunzele se culeg abia când planta împlineşte 2-3 ani. Seva se scurge când se taie frunza, iar gelul provine din celulele bogate în mucilagiu din miezul frunzei.
•  Datorită proprietăţilor sale antiinflamatoare, antifungice, vindecătoare şi de răcorire a zonei pe care este aplicată, aloe vera este foarte utilă în tratarea pielii şi a problemelor acesteia.
•  Astfel, sub formă de creme, loţiuni, geluri, aceasta poate calma durerile provocate de muşcăturile de insecte, ameliorează arsurile cauzate de expunerea excesivă la soare, atenuează ridurile, vindecă rapid tăieturile mici şi zgârieturile, grăbind procesul de regenerare a pielii.
 
Vitamina C (Ascorbic Acid)
 
• Vitamina C este un antioxidant foarte puternic, care combinat  cu alți antioxidanți de rețea, cum este vitamina E, vitamina A și coenzima Q 10, îi păstrează eficienți și puternici.
 
Beneficiile vitaminei C pentru piele:
•    ajută la menținerea unui ten neted, uniform și luminos.
•    ajută la estomparea petelor pigmentare.
•    reduce pierderea de apă transepidermică, permițând pielii să rămână hidratată.
•    stimulează producției de colagen.
•    este bogată în antioxidanți.
•    se adaptează ușor pe toate tipurile de ten. 
 
Acid ferulic (Ferulic Acid)
 
• se găseşte în diferite părţi ale multor plante. Este prezent în cereale (orez, grâu, ovăz) în cafea, roşii, anghinare sau porumb, dar şi într-o serie de plante utilizate în Medicina Tradiţională Chineză.
• există o serie de studii care demonstrează faptul că acidul ferulic acţionează sinergic cu alţi antioxidanţi, în special cu vitamina C (acid ascorbic), sporind eficienţa şi stabilitatea acesteia.
• adăugarea acidului ferulic la o combinaţie de vitamina C şi E nu numai că măreşte stabilitatea soluţiei, dar şi adaugă o fotoprotecţie sporită.
• prezentare: pulbere cristalină gălbuie, miros dulceag plăcut
• este parţial solubil în apă, dispersabil în medii apoase, solubil în alcool.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

 
Cum se foloseste produsul?

AQUA, PROPYLENE GLYCOL, ASCORBIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM ACRYLATES COPOLYMER, PANTHENOL, LECITHIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, FERULIC ACID, LAURDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE.

uscat, sensibil, matur, hiperpigmentat 

refacerea epidermei

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața și seara până la absorbția totală. În cazul tenului cu probleme poate fi folosit și ca bază de machiaj.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura cuprinsă între 3-15°C. 

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari