Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - ciocolată, azulenă, cafea, acid hialuronic microincapsulat
 
Un produs care se face ramarcat, din seria noastră exclusivă de curățare, apa micelară & tonică cu ulei de cafea este o bucurie atât pentru tenul, cât și pentru simțurile dumneavoastră.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
•Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină. 
 
Azulenă liposolubilă (Guaiazulene)
 
Azulena este componentul principal al uleiului esențial de flori de mușețel, Matricaria recutita L., (Fam. Asteraceae) și al altor specii de plante înrudite. Aajută la îmbunătătirea fermității și elasticității pielii.
 
Ulei de cafea (Coffea Arabica Seed Oil)
 
Originea denumirii de cafea provine din Etiopia, ca apoi planta de cafea să fie introdusă în lumea arabă. Este produsă în peste 50 de țări, renumite fiind Brazilia, Vietnam, Columbia, Mexic și Indonezia. Uleiul de cafea se obține prin presarea la rece a boabelor verzi de cafea. În concentrația sa se regăsesc acizi grași esențiali, steroli și vitamina E, care fac din acest ulei vegetal un aliat împotriva ridurilor. Bogat în fitosteroli, oferă o hidratare excelentă, penetrează rapid pielea și ajută la refacerea țesutului după expunerea la soare.
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate  Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Coffeea Arabica Seed Oil, Guaiazulene

uscat, matur, sensibil

demachiază, curăță, tonifiază

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii!

Agitați înainte de utilizare.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari