Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, microsfere de acid hialuronic, 250 ml

110 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, microsfere de acid hialuronic
 
Apa micelară & tonică cu extract proaspăt de tei poate fi utilizată atât dimineața, cât și seara pentru curățarea sau îndepărtarea machiajului. Este extrasă în laboratorul Plush din inflorescențe proaspete. Este indicată în cazul tenurilor cu sensibile.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Extract proaspăt de tei (Tillia Vulgaris Flower Water)
Majoritatea constituenților activi ai teiului sunt: flavonidele, cunoscute ca antioxidanți puternici și glicozidele, monozaharide care au proprietatea de reținere a apei. Extractul din flori de tei ajută la regenerarea pielii, îmbunătățește aspectul tenului, calmează, tonifică și relaxează.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
 
 
 
 
 
 
 
Cum se foloseste produsul?

Tilia Cordata Linden Flower Extract, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol.

uscat, deshidratat, sensibil

demachiază, curăță, tonifiază

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.
Agitați înainte de utilizare.
A se evita contactul cu ochii.
 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari