Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, mușețel, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - extract proaspăt de tei, mușețel, acid hialuronic microincapsulat
 
Loțiunea de curățare cu extract de tei și mușețel poate fi utilizată atât dimineața, cât și seara pentru curățarea tenului sau pentru îndepărtarea machiajului. Este indicată pentru tenurile sensibile, cu cicatrici. Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Mușețel (Chamomilla Recutita Flower Extract)
 
Mușețelul este utilizat încă din Antichitate de către greci și romani. În prezent, mușețelul este cea mai folosită plantă medicinală. Componentele active principale ale mușețelului sunt: chamazulene care are rol dezinfectant, antiinflamator și antialergic, apigenina și bisabololul cu rol antibacterian.
 
Extract proaspăt de tei (Tillia Vulgaris Flower Water)
 
Majoritatea constituenților activi ai teiului sunt: flavonidele, cunoscute ca antioxidanți puternici și glicozidele, monozaharide care au proprietatea de reținere a apei. Extractul din flori de tei ajută la regenerarea pielii, tratează cuperoza, îmbunătățește aspectul tenului, calmează, tonifică și relaxează.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 

Tilia Cordata Linden Flower Extract, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Chamomilla Recutita Flower Extract.

tenul cu imperfecțiuni, matur, sensibil

demachiază, curăță, tonifiază 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii!

Agitați înainte de utilizare. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari