Apă Micelară & Tonică - iasomie, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

110 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - iasomie, acid hialuronic microincapsulat
 
Apa micelară & tonică cu iasomie poate fi utilizată atât dimineața, cât și seara pentru curățarea tenului sau îndepărtarea machiajului. Este potrivită pentru tenuri delicate, cu mici capilare, uscate, sensibile sau pentru un ritual anti-îmbătrânire de calitate.  Maeștrii parfumieri menționează faptul că fără iasomie, nu există parfum. 
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Ulei esențial de iasomie (Jasminum Officinale Flower Oil)
 
Dacă trandafirul este numit regele uleiurilor parfumate, iasomia este considerată pe bună dreptate regina lor. De altfel, maeștrii parfumieri menționează că fără iasomie nu există parfum.
• Uleiul esențial de iasomie este mai mult o esență decât un ulei. Este obținut din plantă, cu ajutorul unui solvent și se numără printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Iasomia are un parfum cald, exotic, floral, care destinde, calmează și înviorează în același timp. 
• Funcționează pe toate tipurile de piele: hidratează pielea uscată și sensibilă, pielea matură.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid) 
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Jasmine Sambac Flower Extract

uscat, matur, sensibil

demachiază, curăță, tonifiază  

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.
 
Gramaj: 250 ml
 

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari