Apă Micelară & Tonică La Reina, 250 ml

169 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică La Reina - ylang-ylang, 250 ml

Apa micelară & Tonică La Reina se adresează tuturor tipurilor de ten, dar este în special recomandată pentru tenurile uscate sau deshidratate. Aceasta va completa procesul dumneavoastră de curățare, întrucât este arma cheie pentru eliminarea impurităților, a prafului sau a excesului de sebum. În plus, va echilbra pH-ul pielii dumneavoastră. 

Ingrediente active/ Acțiuni Specifice:

Ylang ylang (Cananga Odorata Flower Oil)

Ylang-Ylang sau “Floarea florilor” are un miros floral dulce și copleșitor. Senzual și exotic, acesta este renumit pentru calitățile sale afrodisiace, iar floarea în sine evocă dragostea. Acest ulei are un impact pozitiv asupra spiritului, având un efect relaxant și calmant. Este potrivit pentru pielea matură, cât și pentru cea tânără, ameliorând inflamațiile acesteia.

Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)

Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină.

Vitamina E (Tocopheryl Acetate)

Cunoscută drept vitamina frumuseții și ca fiind un antioxidant puternic, vitamina E contribuie la netezirea liniilor fine, reducând riscul de apariție a ridurilor. 

 Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/ Sebacate Polyglyceryl-6 Caprylate/ Caprate, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Cananga Odorata Flower Oil (Ylang - Ylang) 

toate tipurile de ten

demachiază, curăță, tonifiază
 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Recomandam sa folosesti impreuna cu
Te-ar mai putea interesa

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari