Apă Micelară & Tonică - lăcrămioară, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - lăcrămioară, acid hialuronic microincapsulat
 
Folosită dimineața și seara, apa micelară cu lăcrămioară are efect tonic și regenerant pentru piele. Curăță pielea în profunzime, iar prin utilizare regulată, pielea va fi hrănită, protejată și hidratată.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Absolut de lăcrămioară (Convallaria Majalis Extract)
 
Lăcrămioara este o specie de plante erbacee, perene prin rizom, încadrate în genul Convallaria, familia Ruscaceae. Poate fi întâlnită în pădurile de foioase, lunci și regiunile deluroase și de câmpie din Europa, nordul Asiei și America de Nord. Lăcrămioara conținem agliconi, saponozide, kampferol, acizi organici, amide, acizi fenolici, ulei volatil, glicozide, substanțe amare și mucilagii.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Convallaria Majalis Extract

normal, sensibil

demachiază, curăță, tonifiază  

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare.

 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari