Apă Micelară & Tonică - lemongrass, bergamotă, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml Plush Bio

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - lemongrass, bergamotă, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml Plush Bio
 
Apa micelară & tonică cu lemongrass și bergamotă poate fi utilizată atât dimineața, cât și seara pentru curățarea tenului sau îndepărtarea machiajului. Este indicată pentru tenurile grase, tenurile mixte sau cu cicatrici. Asigură cu succes igiena porilor dilatați și reglează secreția de sebum. 
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Bergamotă (Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil)
 
Uleiul esențial de bergamotă se extrage din arborele de “Citrus Bergamia” și este o plantă tropicală cu aromă puternică. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice îl transformă într-un remediu natural ideal pentru problemele pielii. În plus, mirosul său proaspăt îl transformă într-un ulei preferat în aromaterapie inducând un sentiment de relaxare și optimism.
 
Lemongrass (Cymbopogon Schoenanthus Oil)
 
Lemongrass sau iarba de lămâie este o plantă erbacee, înaltă, aromatică, perenă, cu creștere rapidă, originară din India, Guatemala, Madagascar. Are un miros plăcut de citrice datorat conținutului ridicat de citral (70 – 85%), ceea ce îi conferă numeroase proprietăți benefice pentru piele. Este unul dintre cele mai importante uleiuri esențiale cu proprietățile antiinflamatorii, ajutăla regenerarea țesuturilor. Echilibrează secreția de sebum în cazul tenului gras și asigură igiena locală a porilor dilatați.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

 

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

Cum se foloseste produsul?

AQUA, POLYGLYCERYL - 4 LAURATE/SEBACATE, POLYGLYCERYL – 6 CAPRYLATE/CAPRATE, TOCOPHERYL ACETATE, HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA FRUIT OIL, CYMBOPOGON CITRATUS LEAF OIL, CITRAL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL.

gras, mixt, cu imperfecțiuni, post-acneic

demachiază, curăță, tonifiază 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare.

 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari