Apă Micelară & Tonică - limete, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - limete, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml
 
O formulă specială pentru tenuri grase, apa cu limete este atât o curățare de calitate, cât și un excepțional detoxifiant pentru tenul dumneavoastră. Se recomandă utilizarea atât dimineața, cât și seara.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
•Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină. 
 
Ulei esențial de limete (Citrus Aurantifolia Seed Oil)
 
Are un miros fructat, de citrice. Cu un conținut ridicat de Vitamina C devine ingredientul perfect pentru un ten luminos. Curăță tenul cu succes și reglează excesul de sebum.
Mai jos regăsim câteva beneficii esențiale pentru piele:
•un bun tonifiant al pielii;
•contribuie la normalizarea secreției de sebum și asigură igiena locală a porilor dilatați;
•antiinflamator;
•antiseptic.
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Citrus Aurantifolia Seed Oil.

gras, cu imperfecțiuni

demachiază, curăță, tonifiază

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sint influentate de substanțele active utilizate, deoarece sint naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari