Apă Micelară & Tonică - portocale dulci, mandarine, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - portocale dulci, mandarine, acid hialuronic microincapsulat
 
Apa micelară & tonică cu portocale dulci și mandarine este un aliat al tenului gras sau mixt cu imperfecțiuni, pete pigmentare. Aplicată pe ten dimineața și seara pentru curățare, va energiza, revitaliza și curăța în profunzime porii și va conferi tenului luminozitate. Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Ulei esențial de portocală (Citrus Aurantium Dulcis Oil)
 

Provine din cojile fructelor de portocal și are proprietăți antimicrobiene. Conține forme concentrate de bioflavonoizi citrici cunoscuți ca vitamina P. Aceasta îmbunătățește microcirculația în capilarele profunde și amplifică oxigenarea țesuturilor. Antiseptic și antiinflamator, ajută la purificarea tenului, înalbește petele pigmentare, regenerează celulele. Parfumul înviorător conferă prospețime și vitalitate.

Ulei esențial de mandarine (Citrus Nobilis Peel Oil)
 
Arborele de Mandarin își are originile în China, ca apoi să fie cultivat și în Europa din secolul al XIX – lea. Numele provine de la înalții demnitari ai Imperiului Chinez care primeau în dar aceste fructe foarte apreciate în acele vremuri. Are note de vârf citrice-dulci, cu tonuri florale. Este un ulei cu un parfum distins şi discret. Curăță cu succes tenul gras, micșorează porii, reglează secreția de sebum, lasă pielea curată și luminoasă.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, ajută la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/ Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/ Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Nobilis Peel Oil

gras, mixt

demachiază, curăță, tonifiază 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari