Apă Micelară & Tonică - trandafir marocan, acid hialuronic microincapsulat, 250 ml

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - trandafir marocan, acid hialuronic microincapsulat
 
Apa micelară & tonică cu trandafir marocan este o adevărată desfățare pentru tenul sensibil, uscat sau îmbătrânit. Se recomandă curățarea zilnică, atât dimineața, cât și seara pentru a îmbunătăți și menține elasticitatea pielii. Absolutul de trandafir marocan este benefic pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru cel sensibil, uscat, iritat, deshidratat sau îmbătrânit. Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Absolut de trandafir marocan (Rosa Damascena Flower Oil)
 
Uleiul de trandafir marocan este printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Rosa Centifolia, cunoscut și sub numele de trandafir marocan este cultivat mai ales în Egipt, Maroc sau în Franța. Absolutul de trandafir marocan este benefic pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru cel sensibil, uscat, iritat sau îmbătrânit. Are efect tonic, stimulează regenerarea celulară și întinerește pielea. Hidratează și reduce roșeața pielii, micșorează capilarele și întărește pereții vaselor de sânge. Ajută la menținerea elasticității pielii și grăbește vindecarea, dar și cicatrizarea rănilor.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
Acidul hialuronic ajută la reţinerea apei şi asigură hidratarea fibrelor de colagen şi elastină. 
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Antioxidant puternic, ajută la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 laurate/Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Rosa Damascena Flower Water Isopropyl Alcohol & Potasium Sorbate

uscat, sensibil, matur

demachiază, curăță, tonifiază 

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete demachiante, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.
 
A se evita contactul cu ochii. 
 
Agitați înainte de utilizare.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari