Apă Micelară & Tonică - violete de Parma, trandafir marocan, acid hialuronic microincapsulat - 250 ml

99 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Apă Micelară & Tonică - violete de Parma, trandafir marocan, acid hialuronic microincapsulat
 
Dacă este vorba de lux, atunci să trăim luxos! Apa micelară & tonică cu violete de Parma este o desfătare olfactivă, are o textură de mătase și răsfață până și cele mai sensibile tenuri. Îmbogățită cu extract prețios de violete de Parma și vitamina E, apa micelară & tonică propusă de noi este echivalentul unei călătorii exotice la clasa business.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
•Antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și reduce riscul de apariție a ridurilor pe viitor.
 
Acid hialuronic (Hyaluronic Acid)
 
• Acidul hialuronic ajută la reținerea apei și asigură hidratarea fibrelor de colagen și elastină. 
 
Ulei esențial de violete (Viola Odorata Leaf Extract)
 
Se recomandă uleiul esențial pentru pielea matură, lipsită de tonus și elasticitate, sensibilă, iritată. 
 
Absolut de trandafir marocan (Rosa Centifolia Flower Oil)
 
Uleiul de trandafir marocan este printre cele mai scumpe uleiuri esențiale din lume. Rosa Centifolia, cunoscut și sub numele de trandafir marocan este cultivat mai ales în Egipt, Maroc sau în Franța. Absolutul de trandafir marocan este benefic pentru toate tipurile de ten, dar mai ales pentru cel sensibil, uscat, iritat sau îmbătrânit. Are efect tonic. 
 
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Polyglyceryl-4 Laurate/ Sebacate, Polyglyceryl-6 Caprylate/ Caprate Aqua, Tocopheryl Acetate, Hyaluronic Acid, Phenoxyethanol, Viola Odorata Leaf Extract, Caprylic/ Capric Triglyceride, Rosa Damascena Flower Water, Isopropyl Alcohol & Potasium Sorbate 

Sensibil

Demachiere, curățare, tonifiere

Instrucțiuni de utilizare: se aplică cu dischete, dimineața și seara sau ori de câte ori este nevoie pe parcursul zilei. Ulterior, este recomandată utilizarea produselor de îngrijire specifice tenului dumneavoastră.

A se evita contactul cu ochii.

Agitați înainte de utilizare. 

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 250 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sint naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari