B'Acne Molecular Vector/ Jeleu pentru corp estompare imperfecțiuni acneice - cu acid salicilic și acacia

199 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

B'Acne Molecular Vector/ Jeleu pentru corp estompare imperfectiuni acneice - cu acid salicilic si acacia

În cazul pielii cu imperfecțiuni acneice,  produsele ideale pentru îngrijire sunt adesea greu de găsit. Exfolierea este un proces benefic în cazul acesteia, însă nu ar trebui să folosim scrub sau exfoliant foarte des. Astfel, acidul salicilic, datorită proprietăților sale de exfoliere este un activ cosmetic extrem de benefic pentru pielea cu imperfecțiuni. 

B'Acne Molecular Vector are la baza un activ inovator care încorporează molecule de acid salicilic și polizaharide de guma de Acacia. Astfel, potențialului efect iritant al acidului glicolic este diminuat, iar eficacicatea activului este potențată. Rezulta un produs eficient în estomparea inflamațiile pielii și a imperfecțiunilor acneice. După utilizare, aspectul pielii se îmbunătățește vizibil, aceasta căpătând un aspect neted și radiant. 

 

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora.

Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

AQUA, HYDROXYETHYL ACRYLATE / SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ACACIA SENEGAL GUM, SALICYLIC ACID, PHENOXYETHANOL, HYALURONIC ACID, CERAMIDE NG, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

piele cu imperfecțiuni acneice

ajută la estomparea imperfecțiunilor acneice localizate pe corp

Instrucțiuni de utilizare: A se aplica zilnic, seara, pe pielea corpului, cu masaj ușor.  Sugerăm utilizarea împreună cu produsele din gama pentru corp B’acne, însă A NU SE APLICA în aceeași seară cu B’acne RetinOil. Înainte de utilizarea produsului, recomandăm să îl testați pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuați să aplicați produsul seara. 

A nu se folosi în zonele intime și pe ten!

Evitați contactul cu ochii!

În caz de contact cu ochii clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute!

A nu se folosi împreună cu alte produse care conțin retinol!

Testat dermatologic!

Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Modalitate de păstrare:   A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 120 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari