B'Acne Retinoil// ulei pentru corp cu retinol - estompare imperfecțiuni acneice

239 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

B'Acne Retinoil// ulei pentru corp cu retinol -  estompare imperfecțiuni acneice 

B'Acne Retinoil este o formulă de ulei de corp bogată în uleiuri extrem de regenerante și calmante, menite să boosteze acțiunea retinolului. 

Retinolul ajută la deblocarea porilor, fiind un activ eficient în estomparea acneei. De asemenea, poate ajuta la reducerea semnelor de îmbătrânire și la îmbunătățirea texturii și a tonusului pielii. Retinolul are două mecanisme de acțiune:

1. Pe suprafața epidermei retinolul exfoliază îndepărtând celulele moarte ale pielii și sebumul, ajutând la prevenirea formării coșurilor.

2. De asemenea, funcționează prin penetrarea în derm, unde retinolul stimulează producția de colagen și elastină.

Ambii compuși luptă împotriva acneei în mod indirect, reducând imperfecțiunile acneice și cicatricile post-acneice în timp.

Uleiul de Moringa are două calități esențiale:

1. antioxidant - beta-sitosterolul, un fitosterol care se găsește în acest ulei poate avea beneficii antioxidante notabile, oprind acțiunea radicalilor liberi;

2. antiinflamator - conține mai mulți compuși bioactivi care au proprietăți antioxidante și antiinflamatorii atunci când sunt folosiți topic. Acești compuși includ:  tocoferoli, catechine, quercetina, acid ferulic și zeatina. Aceast tip de acțiune poate face uleiul de Moringa benefic pentru pielea cu imperfecțiuni acneice. 

Uleiul de Kukui conține vitaminele A, C și E. Acești nutrienți ajută la hidratarea pielii fără a o lăsa grasă. Dedicat pielii deosebit de sensibilă la produsele cu textură grasă, dar cu nevoi crescute de hidratare. Uleiul de nucă Kukui conține acizi grași esențiali precum acidul linoleic și Omega-3, care pot ajuta la calmarea pielii și la reducerea inflamației. Datorită amestecului bogat de acizi grași, uleiul  ajută la ameliorarea disconfortului epidermei lezate sau sensibile.

Deși nu poate face ca afecțiunile pielii să dispară complet, uleiul de nucă Kukui este excelent pentru reducerea inflamației și prevenirea disconfortului și mâncărimii. 

Uleiul de Kalahari poate fi eficient pentru în repararea leziunilor pielii și a cicatricilor. Acizii grași Omega-6 și Omega-9 sunt una din componentele principale ale acestui ulei.
Acestea stimulează regenerarea celulelor epiteliale, stimulând refacerea  și cicatrizarea epidermei. 

Uleiul esențial de lavandă este unul dintre cele mai populare și versatile uleiuri esențiale utilizate în aromoterapie. Distilat din planta Lavandula Angustifolia, uleiul promovează relaxarea și se crede că diminuează anxietatea, alergiile, insomnia, greața și crampele menstruale.

În practicile de uleiuri esențiale, lavandă este un ulei multifuncțional. Are proprietăți antiinflamatorii, antifungice, antidepresive, antiseptice, antibacteriene și antimicrobiene, precum și efecte antispastice, analgezice, detoxifiante, hipotensive și sedative. 

Mențiuni

Nu se recomandă utilizarea produsului  în caz de hipersensibilitate la orice component al acestui produs, sarcină, alăptare.

Folosirea produsului Be White nu este recomandată în cazul în care foloșiți B'acne RetinOil.
 

Mod de utilizare:

A se aplica seara, cu masaj ușor, pe zonele afectate, de trei ori pe săptămână. Sugerăm a se folosi împreună cu crema de regenerare B'acne Tripeptide, sub metoda sandwich. În celelalte zile ale săptămânii sugerăm folosirea "B'acne Molecular Vector". Recomandăm testarea produsului pe o zonă mică, înaintea utilizării! Produsul NU este destinat zonelor intime și tenului. 

Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și retinoizii.

Expunerea la solar/plajă: Nu se recomandă expunerea la solar sau plajă în timpul rutinei cu retinoizi.
În timpul rutinei cu retinoizi, recomandăm aplicarea cremei Confort Extrem - Protecție Minerală UV +++ dimineața.
Nu se recomandă inițierea rutinei cu retinoizi în combinație cu alte terapii/rutine externe sau interne cu retinol, acid retinoic sau retinoizi.

Dacă folosiți produse cu alfa hidroxi acizi (AHA), evitați aplicarea în aceeași seară în care aplicați și retinoizii.


Nu se recomandă inițierea rutinei cu produsul  sau continuarea utilizării acestuia în prezența pielii iritate (de exemplu eritem, descuamare, prurit, insolații etc.) înainte ca aceste simptome să regreseze. La anumiți indivizi cu piele sensibilă, retinoizii  pot induce fenomene locale severe ca: eritem, tumefiere, prurit, senzație de căldură, arsură sau usturime, pustule, cruste și/sau descuamare, pe porțiunea de aplicare. Dacă gradul de iritație locală se menține, persoana va fi instruită fie să aplice produsul cu o frecvență mai mică, fie să întrerupă temporar aplicarea. Dacă persoana dezvoltă o iritație severă sau persistentă, acesta va fi sfătuit să întrerupă complet rutina. Condițiile climaterice extreme, cum ar fi vântul, frigul și umiditatea scăzută, pot irita pielea pe care se aplică retinoizii și pot determina uscarea acesteia. Expunerea la radiațiile solare, incluzând lămpile cu lumină ultravioletă, poate provoca o iritare suplimentară. O persoană care se expune considerabil radiațiilor solare prin obligațiile profesionale și/sau orice persoană sensibilă inerent la radiațiile solare, va lua precauții speciale. Când expunerea la radiațiile solare nu poate fi evitată, se recomandă utilizarea produselor și a îmbrăcăminții de protecție solară pe suprafețele pe care se aplică produsul.
 
Copii: Siguranță în utilizare și eficacitatea în cazul copiilor, nu au fost stabilite.

În cazul aplicării abuzive, poate cauza exfolierea epidermei sau iritație. 

În caz de contact cu ochii, clătiți cu apă din abundență!

Recomandăm folosirea produsului impreună cu o cremă de regenerare sau un ulei regenerant: B'acne Tripeptide, crema cu miere de Manuka, Shape of You - ulei pentru piele atopică.

Produsul se va aplica într-o cantitate mică, suficientă pentru a acoperi suprafața avizată, utilizând o dischetă, bumbac, lână sau vârfurile degetelor curate. Se va evita suprasaturarea deoarece excesul de cremă ar putea să pătrundă în ochi, în șanțurile nazogeniene sau alte suprafețe care nu sunt prevăzute pentru aplicare. Aplicarea produsului poate produce o senzație tranzitorie de căldură sau o usturime ușoară. Atunci când se administrează conform recomandărilor, produsul poate produce un eritem ușor, asemănător cu cel al insolațiilor ușoare. În cazurile în care este necesar să se întrerupă temporar produsul sau să se reducă frecvența de aplicare, produsul se va relua sau frecvența de aplicare va fi crescută, numai atunci când persoana va fi capabilă să tolereze produsul. Excesul aplicării  nu determină rezultate mai rapide sau mai bune. De fapt, se poate produce o înroșire marcată de descuamare sau disconfort. Dacă are loc accidental o aplicare în exces sau prin utilizare supraentuziastă, aplicarea retinoizilor se va întrerupe câteva zile înainte ca rutina să fie reluată.

În timpul primelor săptămâni de aplicare a produsului, se poate produce o exacerbare aparentă a leziunilor inflamatorii. Aceasta se datorează acțiunii în profunzime a produsului, asupra unor leziuni neobservate inițial și nu se consideră un motiv de întrerupere a produsului. Odată ce s-a obținut un răspuns satisfăcător, îmbunătățirea acestuia poate fi menținută prin aplicații de o frecvență mai mică. Înainte de începerea rutinei cu produsul, suprafețele pe care trebuie aplicat produsul vor fi curățate în întregime, cu apa micelară specifică tipului de ten. Suprafețele de piele pe care se aplică produsul se vor lăsa să se usuce cel puțin 20 până la 30 de minute înainte de aplicarea retinoizilor. În timpul rutinei cu produsul se pot utiliza cosmetice și produse hidratante, dar suprafețele de piele pe care se aplică produsul, se vor curăța în întregime înainte de a se aplica produsul. Se vor evita produsele de toaletă astringente.


În vederea minimalizării potențialului de iritare adițională a pielii, se vor lua măsuri de evitare a contactului cu ochii, cu pleoapele, șanțurile nazogeniene, gura, mucoasele sau alte suprafețe care nu se prevăd pentru aplicare. Persoanele vor avea grijă a îndepărta părul excesiv în mod obișnuit (de exemplu prin smulgere, electroliză, depilare), dar se vor evita aceste procedee în noaptea dinaintea aplicării produsului, deoarece acestea pot avea ca rezultat iritarea pielii. Soluțiile de ondulare permanentă, preparatele fixative, săpunurile medicinale și șampoanele, pot irita chiar și pielea normală. Se vor utiliza cu precauții astfel ca aceste produse să nu intre în contact cu pielea pe care se aplică produsul.
 
Reacții posibile: Este de așteptat un anumit grad de iritație locală. Cele mai obișnuite reacții adverse semnalate sunt: uscarea pielii, arsură, usturime, senzație de căldură, eritem, prurit, înroșirea pielii, descuamare și hipo- sau hiperpigmentare temporară.
 
ATENȚIE! În caz de sensibilizare a tenului, recomandăm întreruperea aplicării produslui conform instrucțiunilor primite în colet împreună cu produsul.

Produsul este un produs cosmetic. Rezultatul poate varia în funcție de fiecare persoană, istoricul afecțiunilor și cauzele care au dus la apariția acestora.

Deși ingredientele folosite la prepararea produselor sunt de cea mai înaltă calitate, folosirea produsului nu garantează în toate cazurile obținerea rezultatelor dorite. Rezultatele pot să difere de la caz la caz, având în vedere faptul că fiecare organism este diferit și reacționează diferit. În anumite cazuri, este posibil ca simptomatologia să se agraveze.

Cum se foloseste produsul?

 ALEURITES MOLUCCANA, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, MORINGA OLEIFERA SEED, CITRILLUS LANATUS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, RETINOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LINALOOL, BHT.

piele cu imperfecțiuni acneice 

estomparea imperfecțiunilor acneice 

Instrucțiuni de utilizare: A se aplica seara, cu masaj ușor, pe zonele afectate, de trei ori pe săptămână. Sugerăm a se folosi împreună cu crema de regenerare B’acne Tripeptide, sub metoda sandwich. În celelalte zile ale săptămânii sugerăm folosirea B’acne molecular vector 5% salicylic & acacia. Sugerăm utilizarea împreună cu crema de regenerare B’acne Tripeptide.

Înainte de utilizarea produsului, recomandăm să îl testați pe o zonă mică. În cazul în care nu există reacții de sensibilizare continuați să aplicați produsul de trei ori pe săptămână, seara.

A nu se folosi în sarcină și alăptare!

A nu se folosi în zonele intime și pe ten!

Evitați contactul cu ochii!  În caz de contact cu ochii clătiţi cu atenţie cu apă timp de mai multe minute!

A nu se folosi împreună cu alte produse care conțin retinol!

Modalitate de păstrare:   A se păstra la loc uscat, curat și răcoros.

Gramaj: 100 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

 

Testat dermatologic! 


Produsul este contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la unul din ingrediente! În situația în care observați o reacție alergică în urma utilizării produsului, opriți utilizarea acestuia și consultați medicul!

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari