BB CC DD Cream ?

Istoria cremelor BB, CC, DD (si vom vedea ce mai apare…) a inceput, evident, in Asia, cea mai mare si inovativa piata de beauty.
Avand in vedere popularitatea pe care au avut-o cremele BB, la lansarea acestui concept in 2011 , era firesc – în ordine alfabetică , cel puțin – că ar trebui sa urmeze CC cream. Asa ca, în 2013, după ce a debutat pe piața asiatică aflata mereu cu un pas înainte, s-a raspandit cu viteza gandului, si a marketingului, si in Europa.
Întrucât BB a fost denumita astfel dupa sintagma Blemish Balm, CC reprezintă prescurtarea lui Color Control, fiind un Corector de Culoare . BB este de fapt o crema cu proprietăți hidratante , de protecție SPF și semi-acoperire, avand, fata de o crema hidratanta, avantajul suplimentar al tehnologiei corectoare de culoare, îmbunătățind tonurile neuniforme ale pielii .
Fiind o formula aparuta ulterior, CC-ul este mai mult decât o crema hidratanta coloranta, ea fiind chiar un inlocuitor al fondului de ten, cu avantajul ca nu incarca epiderma in surplus.
DD cream este,negresit, un hibrid intre BB si CC cream. DD este prescurtarea lui Daily Defense, Dynamic Do-All, si este o formula ideala pentru vara, atunci cand iti doresti protectie solara, hidratare si un pic de culoare, dar cu siguranta nu vrei sa transpiri si sa risti o deteriorare a machiajului care sa-ti ruineze ziua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...
WordPress Lightbox Plugin