Beauty Drops - picături pentru puncte negre și pori dilatați Plush Bio

89 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Beauty Drops - picături pentru puncte negre și pori dilatați Plush Bio
 
Beauty drops este un complex de active japoneze menit să estompeze aspectul porilor dilatați, a punctelor negre. O națiune cunoscută la nivel mondial pentru aspectul impecabil al pielii chiar și la vârste înaintate și cu o tradiție de lungâ durată în ceea ce privește ritualul de înfrumusețare (ritualul Gheișelor), japonezii dețin toate “secretele” artei frumuseții și sănătății pielii. Îmbinând extracte din patru active din plante testate cu succes pe piața japoneză: Vaccinium Myrtillus Leaf extract, Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract, Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract și Rehmannia Chinensis Root Extract, serul “Beaty Drops” este o formulă care întrunește caracteristicile formulelor cosmetice japoneze de calitate premium: ingrediente tradiționale, simplitatea în aplicarea produsului, produs cu efecte multiple.
 
Ingrediente Active/ Acțiuni Specifice:
 
Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Extract
 
Fructul de kiwi este bogat în vitamina C, antioxidantă. Datorită proprietăților sale antioxidante, extractul din kiwi are beneficii de reparare a țesuturilor. Fructul de kiwi conține acizi naturali de tip AHA și are proprietăți antiinflamatorii. De aceea, extractul din fructul de kiwi poate fi benefic pentru tenurile cu probleme, puncte negre sau pori dilatați. Acesta curăță porii în profunzime. În concluzie, cantitățile mari de vitamina E din kiwi păstrează pielea hidratată, vitamina C îi conferă luminozitate și ajută la menținerea unui aspect tânăr al pielii, pe când acizii grași Omega 3 ajută la menținerea sănătății membranelor celulare.
 
Vaccinium Myrtillus Leaf Extract
 
Fructele din afin au în compoziția lor substanțe antibacteriene și antiseptice dar și foarte important, un component vegetal echivalent al insulinei. Datorită efectului astringent, afinele echilibrează tenurile grase, modifică PH-ul pielii stopând înmulțirea bacteriilor. Extractul de afine este bogat în antioxidanți puternici; Omega-3 și Omega-6 și în acizi grași, substanțe benefice pentru sănătatea pielii. Datorită aportului de substanțe nutritive, vitamine (în special vitamina C), antioxidanți, fibre naturale și nutrienți fitochimici, afinele sunt benefice atât pentru tenurile uscate, cât și pentru cele cu puncte negre, pori dilatați, imprefecțiuni.
 
Cynara Scolymus (Artichoke) Leaf Extract
 
Anghinarea este o sursă bogată de minerale. În plus, cynaropicrin un bioactiv prezent în planta de anghinare protejează pielea de efectele razelor UV. Însă ceea ce face anghinarea benefic pentru sănătatea pielii este rolul ei detoxifiant protejând pielea de efectele nocive ale factorilor de mediu, fum, praf, fum de țigară.
 
Rehmannia Chinensis Root Extract
 
Cu proprietăți antibacteriene și antiseptice, Rehmannia Chinensis Root Extract calmează pielea iritată și imprefecțiuni. Tonifică și energizează pielea. Planta conține glicoside iridoide care conform studiilor încetinesc procesul natural de îmbătrânire a pielii.
 

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.

Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

BUTYLENE GLYCOL, AQUA, SCINARA SCOLYMUS LEAF EXTRACT, ACTINIDIA CHINENSIS FRUIT EXTRACT, VACCINIUM MYRTILLUS LEAF EXTRACT, REHMANNIA CHINENSIS ROOT EXTRACT.

ten cu pori dilatați, puncte negre, imprefecțiuni

estompează aspectul punctelor negre și al porilor dilatați

Instrucțiuni de utilizare: se aplică dimineața sau seara, doar 2 picături, masând ușor până la absorbția totală.

A se evita contactul cu ochii.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 5 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari