Camouflage Dark - fond de ten Plush Bio

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Camouflage Dark - fond de ten Plush Bio
 
Fondul de ten de la Plush este un fond de ten fără siliconi în compoziție. 
Sugerăm folosirea cu precădere în cazul tenurilor cu imperfecțiuni. 
Acoperă imperfecțiunile, porii dilatați, netezește, catifelează.
Textura lejeră a produsului conferă un look natural pielii. 
Conținutul de vitamina E ajută la hidratarea pielii și protejează epiderma de efectele radicalilor liberi.
 
Ingrediente active/Acțiuni specifice:
 
Squalane
• substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
• are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.
 
Hemisqualane
• emolient excelent, non-comedogenic, care ajută la creșterea nivelului de hidratare, funcționând perfect pe tenurile uscate, deshidratate.
• datorită greutății sale moleculare scăzute se întinde mult mai ușor, nu încarcă pielea, fiind absorbit rapid în piele.
Este excelent pentru tenul uscat, normal,mixt și chiar pentru cel gras.
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
Antioxidant puternic, ajută la netezirea liniilor fine.
 
Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)
Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate cosmetice. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
 
Mențiuni:
 
Deoarece produsul se prepară proaspăt, în loturi mici pot exista diferențe de nuanță/ton față de produsul prezentat în imagine.
Dacă în urma achiziției online, culoarea pe care ați ales-o nu vi se potrivește, fondul de ten nu se înlocuiește.
 

! TESTAT DERMATOLOGIC

Plush Bio este un brand creat din pasiunea de a oferi texturi de poveste formulate cu cele mai bune ingrediente active care să genereze fiecăreia dintre dumneavoastră o experiență unică de îngrijire a pielii. În laboratorul Plush Bio, Farm. Ioana Marinescu, specialist în "Formularea și Evaluarea produsului dermato-cosmetic" combină știința farmaceutică cu ingrediente organice premium, aducându-le laolaltă, cu condiții de păstrare specifice și conservare extrem de blândă, aspecte care fac din produsele Plush o experiență unică pentru fiecare clientă în parte.

Ioana Marinescu, fondator Plush Bio recomandă, ca standard de aur în îngrijirea pielii, atât în rutinele cu produse Plush Bio, cât și în pașii de îngrijire diferiți de brandul Plush Bio demachierea, ca fiind făcută, atât dimineața, cât și seara, cu toți pașii corecți pe care îi impune această etapă din îngrijirea pielii. Din gama Plush Bio recomandăm, înainte de începerea oricărui gen de rutină curățarea pielii cu un gel ulei demachiant din gama Plush Bio adaptat tipul dumneavoastră de ten urmat de crema demachiantă Plush Bio sau apa micelară Plush Bio dedicată particularităților tenului dumneavoastră.
Vă mulțumesc că sunteți alături de noi, că folosiți produsele Plush Bio, dorim excelența pentru tenul dumneavoastră.
Cu respect,
Farmacist Ioana Marinescu

 

 
 
Cum se foloseste produsul?

AQUA, TITANIUM DIOXIDE, GLYCERIN, TALC, CHLORITE, DOLOMITE, HYDROGENATED FARNESENE, CERA ALBA, SQUALANE, TOCOPHERYL ACETATE, NYLON 6/12, CETYL PALMITATE, BUTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, MICA, CI 77492, LAURETH-3, CI 77491, CI 77499, SODIUM HYALURONATE, HYDROXYETHYLCELLULOSE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, POTASSIUM SORBATE.

ten cu imperfecțiuni, sensibil

acoperire ridicată a imperfecțiunilor tenului

Instrucțiuni de utilizare: se aplică după utilizarea produselor specifice tenului dumneavoastră de la Pasul 1 și 2, până la absorbția totală. În cazul tenurile cu probleme, aplicați produsul după folosirea cremei Triple Hyal 23H ( Pasul 7 ). Produsul este în special recomandat în timpul rutinelor Faza 1, Faza 2 și Faza 3.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

! TESTAT DERMATOLOGIC

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari