Camouflage Medium - fond de ten

189 RON

Cantitate

peste 0 in stoc

Camouflage Medium - fond de ten cu acoperire ridicată
 
Fondul de ten de la Plush este un fond de ten fără siliconi în compoziție. 
Sugerăm folosirea cu precădere în cazul tenurilor sensibile, cu imperfecțiuni. 
Acoperă imperfecțiunile, porii dilatați, netezește, catifelează.
Textura lejeră a produsului conferă un look natural pielii. 
Conținutul de vitamina E ajută la hidratarea pielii și protejează epiderma de efectele radicalilor liberi.
 
Ingrediente active/ Acțiuni specifice:
 
Squalane
 
• substanță uleioasă care intră în componența altor uleiuri vegetale;
• are rol de protecție și hidratare, susține absorbția optimă a formulelor de îngrijire a pielii.
 
Hemisqualane
 
•emolient excelent, non-comedogenic, care ajută la creșterea nivelului de hidratare, funcționând perfect pe tenurile uscate, deshidratate.
•datorită greutății sale moleculare scăzute se întinde mult mai ușor, nu încarcă pielea, fiind absorbit rapid în piele.
Este excelent pentru tenul uscat, normal,mixt și chiar pentru cel gras.
 
Vitamina E (Tocopheryl Acetate)
 
Cunoscută drept vitamina frumuseții, antioxidant puternic, contribuie la netezirea liniilor fine și previne apariția ridurilor.
 
Ceară organică de albine (Cera Alba Wax)
 
Încă din timpuri antice, ceara de albine a fost folosită în diverse preparate cosmetice. În prezent, ea este folosită cu succes în preparate cosmetice având efect antibacterian și antiinflamator. Ceara de albine formează un strat protector menținând vitaminele în piele, lăsând pielea să respire și conferind un nivel optim de hidratare.
 
Mențiuni:
Deoarece produsul se prepară proaspăt, în loturi mici pot exista diferențe de nuanță/ton față de produsul prezentat în imagine.
Dacă în urma achiziției online, culoarea pe care ați ales-o nu vi se potrivește, fondul de ten nu se înlocuiește.
Cum se foloseste produsul?

Aqua, Titanium Dioxide, Glycerin, Talc, Squalane, C1315 Alkane, Cera Alba Wax, Nylon-12/ Sodium Hyaluronate, Cetyl Palmitate, Butylene Glycol & Aqua/ Laureth-3/ Hydroxyethylcellulose/ Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Tocopheryl Acetate, Mica, Ci 77492, Phenoxyethanol.

tenuri cu imperfecțiuni, sensibil 

acoperire ridicată a imperfecțiunilor tenului

Instrucțiuni de utilizare: se aplică după utilizarea produselor specifice tenului dumneavoastră de la Pasul 1 și 2, până la absorbția totală. În cazul tenurile cu probleme, aplicați produsul după folosirea cremei Triple Hyal 23H ( Pasul 7 ). Produsul conține SPF 35 și este în special recomandat în Faza 1, Faza 2 și Faza 3.

Modalitate de păstrare: A se păstra la temperatura camerei.

Gramaj: 30 ml

Fotografiile de produs de pe site sunt cu titlu informativ. Chiar dacă pot interveni diferențe de ambalaj, vă asigurăm de calitatea rutinei dumneavoastră Plush.
Pentru a pastra prospetimea produselor Plush BIO, le fabricam in loturi mici si de aceea este posibil sa existe diferente de textura si culoare, in functie de lotul din care fac parte. Aceste diferente sunt influentate de substanțele active utilizate, deoarece sunt naturale si este posibil să difere în funcție de anotimpul și zona de unde provine materia primă.

Deoarece produsele Plush Bio pot conține alergeni, înainte de desigilarea și utilizarea acestora, vă recomandăm să citiți cu atenție ingredientele pe care le conțin, iar în măsura în care vă știți alergic sau sensibil la unul din ingrediente, nu folosiți produsul.
In situatia in care observați o reacție alergică ca urmare a utilizării produsului, opriți utilizarea produsului și consultați medicul.

Timpul de execuție și livrare al comenzii dumneavoastră poate varia între o zi și zece zile lucrătoare, în funcție de programările formulărilor din laborator.

Livrarea se realizează prin GLS și va fi achitată separat, direct la curier. (*Aproximativ 17-20 lei, în funcție de zona de livrare).

Acest site foloseste Cookies. Pentru mai multe detalii

aici. Setari