Capixyl, molecula care promite fericirea (atunci cand fericirea inseamna un par des, lung si sanatos)

Acest articol este dedicat celor care prefera sa isi cumpere caciulite dragute in loc sa mearga la coafor, celor care sufera ca nu le este admirat parul, pentru ca este modest si putin, celor care isi doresc sa fie blonde, dar nu sunt, pentru ca decolorarea le-ar compromite si putina podoaba capilara pe care o mai au. Adica, unei mari parti dintre noi. Uneori privim cu jind la fotografiile cu femei frumoase care au un par lung, lung si bogat, si ne-am dori sa-l avem si noi, si pentru ca nu o data am fost deprimate din cauza asta, era momentul sa se inventeze molecula care sa ne promita ca dorinta asta se va indeplini., si sa se tina de cuvant.

Capixyl  este molecula raspuns pentru dorintele noastre.

Caderea parului are mai multe cauze:

  • Genetice
  • Hormonale(nastere, menopauza)
  • Carente vitaminice cauzate de regimuri sarace in nutrienti
  • Boli ca diabet sau lupus
  • Medicatie variata sau chimioterapie
  • Imbatranire si fotoimbatranire

Caderea parului poate fi temporara sau permanenta care afecteaza atat femeile, cat si barbatii.

Capicyl este o molecula care a fost studiata clinic, cu niste efecte fabuloase in cresterea si regenerarea parului. Tratamentele uzuale sunt formulate cu o concentratie intre 0.5% si 5%.

Pentru rezultate optime, Plush BIOcosmetics lanseaza GROW YOUR HAIR, un tratament cu o concentratie de 6% Capixyl. GROW YOU HAIR  este o promisiune fata de pacientele noastre, tratament care trebuie utilizat timp de inim trei luni, pentru rezultate optime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading...
WordPress Lightbox Plugin